ΙΚΑΡΟΣ

Πρίφτης: "Όχι σε μεγάλο σκορ"

Πρίφτης: "Όχι σε μεγάλο σκορ"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πρίφτης καλεί τους παίκτες του Ικάρου να μην αφήσουν το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ να πάει σε μεγάλο σκορ. Τι είπε επίσης για το ματς του Κυπέλλου

Ο Ίκαρος δοκιμάζεται στη Δράμα το Σάββατο (10/11, 5μ.μ.) με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ και ο Δημήτρης Πρίφτης με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ξεχάσει την ήττα του Κυπέλλου.

Στο παιχνίδι για το Κύπελλο, ο Ίκαρος υπέστη βαριά ήττα από τον ΚΑΟΔ και στις τάξεις της ομάδας της Καλλιθέας, δείχνουν να μην έχουν ξεχάσει αυτό το αποτέλεσμα.

"Ο ΚΑΟΔ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα κι έχει ένα ιδιαίτερο στιλ παιχνιδιού που τον καθιστά δύσκολα αντιμετωπίσιμο. Ιδίως μέσα στο γήπεδο του, που έχει την συμπαράσταση του κόσμου του", επισήμανε ο Δημήτρης Πρίφτης στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και συμπλήρωσε:

"Εμείς πρέπει να προσεγγίσουμε την συγκεκριμένη αναμέτρηση έχοντας ως οδηγό το παιχνίδι του Κυπέλλου, στο οποίο γνωρίσαμε «βαριά» ήττα. Παράλληλα πρέπει να έχουμε αμυντική λογική σε αυτό το ματς, ώστε να μην οδηγηθεί σε μεγάλο σκορ, κάτι που θεωρώ πως θα ευνοήσει τον αντίπαλο μας".

Από την πλευρά του, ο Μουχάμαντ Φαγιέ τόνισε: "Γνωρίζουμε καλά πόσο δυνατός ο ΚΑΟΔ είναι στην έδρα του, αφού στο Κύπελλο μας είχε νικήσει εύκολα. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο μας να επιβάλλει τον ρυθμό του.

Στην επίθεση μετά την επιστροφή του Ζόραν (σ.σ. Βρκιτς) έχουμε βρει καλύτερη ισορροπία και θα πρέπει να δείξουμε την υπομονή που είχαμε με τον Παναθηναϊκό. Δηλαδή να γυρίσουμε σωστά την μπάλα και να βρούμε καλές επιλογές".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ