STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πρίφτης: "Να μείνουμε ήρεμοι μετά την νίκη"

Πρίφτης: "Να μείνουμε ήρεμοι μετά την νίκη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε πως η νίκη επί του ΠΑΟΚ "σημαίνει" δύο βαθμούς και τίποτα περισσότερο, ενώ ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στα σημαντικά τρίποντα των παικτών του Άρη.

Ο τεχνικός του Άρη Δημήτρης Πρίφτης έδωσε συγχαρητήρια στους καλαθοσφαιριστές του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με τον Σούλη Μαρκόπουλο αναφέρθηκε στο ότι η ομάδα του θα πρέπει να βρεθεί.

"Μπράβο στους παίκτες. Ηταν σημαντικό ματς, ήταν ένα ντέρμπι και πρέπει να μείνουμε στην ουσία που είναι η δύο βαθμοί. Τίποτε περισσότερο από αυτό.... Όλα κρίνονται στα πλέι οφ. Έχουμε αβαντάζ για την τετράδα αλλά πρέπει να μείνουμε ήρεμοι και προσγειωμένοι. Τα 12 επιθετικά που πήραμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σημαντικά ενώ βάλαμε κρίσιμα σουτ και αυτό έπαιξε ρόλο. Έχουμε ένα δύσκολο ματς με την Νεπτούνας και συνεχίζουμε. Αυτή η νίκη με αγχώνει γιατί είναι δύσκολο στον αθλητισμό να κοντρολάρεις τα συναισθήματα σου. Να μην δώσουμε σημασία πέρα από τους δύο βαθμούς", τόνισε ο τεχνικός του Άρη στη τοποθέτησή του.

Κι όσο για τον Τσούπκοβιτς σχολίασε: "Όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και όταν χρειάστηκε ήταν αποτελεσματικός και αυτό δικαιώνει την δική του προσπάθεια".

Τσούπκοβιτς: "Μέτρησαν τα επιθετικά ριμπάουντ"

O καλαθοσφαιριστής του Αρη, Σλάβεν Τσούπκοβιτς είπε: "Ήταν ένα δύσκολο ματς. Μπήκαμε νωθρά και στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνα. Πήραμε 12 επιθετικά ριμπάουντ και αυτό ήταν κλειδί. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το ευρωπαϊκό ματς".

Μαρκόπουλος: "Μεγάλα καλάθια από Ουάιτ και Τσούπκοβιτς"

Στα μεγάλα σουτ που πέτυχαν στο τέλος του αγώνα ο Ουάιτ και ο Τσούπκοβιτς στάθηκε μεταξύ άλλων ο Σούλης Μαρκόπουλος. Συγκεκριμένα είπε: "Το παιχνίδι ήταν σκληρό. Αρχίσαμε καλά και προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε καλά στο ματς και μετά ήμασταν κοντά στο σκορ. Στα τελευταία λεπτά ο Άρης έβαλε σημαντικά τρίποντα. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, το πρωτάθλημα έχει έναν γύρο ολόκληρο. Πρέπει να βρεθούμε σαν ομάδα γιατί οι τελευταίες προπονήσεις γίνονται με ελλείψεις".

Για το αν έπρεπε να χρησιμοποιηθεί νωρίτερα ο Σχορτσανίτης παρά τα τέσσερα φάουλ του: "Και στο πρώτο ημίχρονο έλειπε αλλά δεν πήρε ριμπάουντ ο Άρης. Και όταν μπήκε, υπήρχε ένα καλάθι διαφορά. Μετά το ματς μπορείς να πεις πολλά".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ νίκησε μόνο σε ντέρμπι: "Με τον Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό άδικα χάσαμε τα ματς. Στα άλλα παιχνίδια σίγουρα δημιουργήθηκαν κάποιες καταστάσεις. Ο Άρης σήμερα δεν έβαλε σχεδόν κανένα τρίποντο στο ματς, τόσο ο Ουάιτ όσο και ο Τσούπκοβιτς και όταν χρειάστηκαν έβαλαν μεγάλα καλάθια".

Τσόχλας: "Στα πλέι οφ κρίνεται η τετράδα"

Ο πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ, Απόλλωνας Τσόχλας δήλωσε: "Μας πλήγωσαν οι παραπάνω επιθέσεις του Άρη. Ελέγχαμε το ματς αλλά μετά είχαμε ένα κενό διάστημα".

Για το πρόβλημα του ΠΑΟΚ όταν βγήκε ο Σχορτσανίτης και τι εξήγηση υπάρχει τόνισε: "Ο Σχορτσανίτης είναι καλός παίκτης".

Κι όσο για τη μάχη της τετράδας επισήμανε: "Η τετράδα θα κριθεί στα πλέι οφ".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ