ΙΚΑΡΟΣ

Πρίφτης: "Να καθιερωθούμε στην Α1"

Πρίφτης: "Να καθιερωθούμε στην Α1"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πρίφτης στο media day του Ικάρου Καλλιθέας αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν, αλλά και στην ομάδα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (13/09) πραγματοποιήθηκε η ημέρα Τύπου του Ικάρου Καλλιθέας στο κλειστό της Γλυφάδας.

" O Ίκαρος είναι μια... ιδιαίτερη ομάδα, που αναρριχήθηκε γρήγορα στην Α1. Βασικό της θεμέλιο είναι η παρουσία του κ. Δημήτρη Αγγελόπουλου, ο οποίος έχει εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του συλλόγου και την οικονομική συνέπεια, πράγμα αρκετά σπάνιο στις ημέρες μας", δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

" Βασικό χαρακτηριστικό του Ικάρου είναι η τρομερή οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και η όρεξη για δουλειά, γεγονός που δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Φέτος φτιάξαμε μια ομάδα προσαρμοσμένη στο πνεύμα των καιρών, με μπάτζετ κοντά στα 300 χιλιάδες Ευρώ. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και να καθιερωθούμε στην Α1 σαν μια υπολογίσιμη δύναμη. Προσωπικά θέλω να συνεχίσω το επιτυχημένο έργο του Άρη Λυκογιάννη που ήταν ο βασικός συντελεστής της συνεχούς αγωνιστικής ανόδου του Ικάρου, αλλά και του Θανάση Σκουρτόπουλου που πέρσι συνέβαλε τα μέγιστα στη παραμονή της ομάδας στην Α1.

Προς το παρών είναι άκαιρο να μιλήσουμε για μεγαλεπήβολους στόχους, ειδικά σε μια λίγκα όπως η Ελληνική, η οποία είναι ιδιαίτερα ρευστή, με τα δεδομένα να αλλάζουν τακτικά. Γι΄ αυτό θα μείνουμε στον αρχικό μας στόχο και να προχωρήσουμε με σύνεση και λογική".

Όσον αφορά την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η ομάδα κατά την προετοιμασία τόνισε: " Διανύουμε μια περίοδο γνωριμίας, καθώς οι περισσότεροι παίκτες είναι καινούργιοι. Μέσα από την σκληρή δουλειά και τις καθημερινές προπονήσεις προσπαθούμε να βρούμε τα... πατήματα και τις... διαδρομές μας μέσα στο γήπεδο. Οι επιλογές παικτών που έγιναν ήταν οι καλύτερες δυνατές και σε ένα μεγάλο ποσοστό έχουμε περιορίσει την πιθανότητα λάθους.

Προσωπικά είμαι ένας προπονητής που δεν του αρέσουν οι αλλαγές παικτών. Είμαι ελαστικός με τους αθλητές και θέλω να δίνω και δεύτερες ευκαιρίες. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έχουμε συγκεντρώσει παιδιά με εξαιρετικούς χαρακτήρες. Με υπομονή και επιμονή μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας".

Έπειτα ανέφερε: " Αναμφίβολα το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Ικάρου είναι η φερεγγυότητα που διακρίνει την ΚΑΕ. Είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι αποκλειστικά στην δουλειά μας, χωρίς να μας απασχολεί το οικονομικό κομμάτι και αυτό βοηθάει φυσικά και στην αγωνιστική λειτουργία της ομάδας".

Τέλος, για την παρουσία των ταλαντούχων παικτών ανέφερε: " Θέλουμε να αναδείξουμε νεαρούς παίκτες. Αυτό είναι άλλωστε και από τις βασικές επιδιώξεις της διοίκησης. Σίγουρα είναι αρκετά δύσκολο το... πάντρεμα των νεαρών με τους παλαιότερους παίκτες, χρειάζεται πολύ δουλειά και υπομονή, όμως πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και σε αυτόν τον τομέα".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ