ΙΚΑΡΟΣ

Πρίφτης: "Κλειδί θα είναι ο ρυθμός"

Πρίφτης: "Κλειδί θα είναι ο ρυθμός"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Πάτρα (26/1, 6μ.μ.) ότι το κλειδί θα είναι ο ρυθμός.

Ο Απόλλων υποδέχεται το Σάββατο το απόγευμα (26/1, 6μ.μ.) τον Ίκαρο για την 14η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ, στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι του.

Η έδρα είναι πολύ σημαντική για τον Απόλλωνα, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του προσοχή στην άμυνα ζώνης του αντιπάλου και δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

"Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς, με μια ομάδα που είναι ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της. Κλειδί για το παιχνίδι είναι ο ρυθμός, καθώς ο Απόλλωνας είναι μια πολύ αθλητική ομάδα και τρέχει καλά στο γήπεδο του.

Επίσης, θα είναι ιδιαίτερα σημαντική η αντίδραση μας στις διαφορετικές αμυντικές μορφές ζώνης που συχνά εμφανίζει".

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Γιαννακίδης σχολίασε: "Ο Απόλλωνας είναι πολύ δυνατός στην έδρα του γι’ αυτό και θα πρέπει να μην του επιτρέψουμε να επιβάλλει τον ρυθμό του.

Απέναντι στον Πανιώνιο κάναμε καλή εμφάνιση και πρέπει να κρατήσουμε κάποια στοιχεία από αυτή, αλλά και να διορθώσουμε ορισμένα λάθη μας, κυρίως στην άμυνα. Παράλληλα έχουμε δει πως ο Απόλλωνας επιστρατεύει πολλές άμυνες ζώνης και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτές».

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ