ΙΚΑΡΟΣ

Πρίφτης: "Καλύτεροι στο εγγύς μέλλον"

Πρίφτης: "Καλύτεροι στο εγγύς μέλλον"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πρίφτης ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ζαλγκίρις θα παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένος στο ματς της Κυριακής με τον Ίκαρο (28/10, 5μ.μ., ΕΤ1)

Ο Ίκαρος φιλοξενεί την Κυριακή (28/10) τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ και ο Δημήτρης Πρίφτης γνωρίζει καλά ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Στις δηλώσεις του, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Δημήτρης υπογράμμισε ότι από την ομάδα του περιμένει μία καλή απόδοση ούτως ώστε να παρουσιαστεί καλύτερη στο εγγύς μέλλον.

"Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα κι έχουμε σύνεση σε ότι αφορά τις προσδοκίες μας. Ο Ολυμπιακός προέρχεται μια άσχημη ήττα στην Ευρωλίγκα και θα παρουσιαστεί με πολύ μεγάλη συγκέντρωση και υψηλό κίνητρο", υπογράμμισε ο Δημήτρης Πρίφτης και συμπλήρωσε:

"Εμείς προσεγγίζουμε το ματς έχοντας σαν στόχο την δικιά μας απόδοση και αγωνιστική πρόοδο, ώστε να γίνουμε καλύτεροι στο εγγύς μέλλον. Δυστυχώς για ακόμα ένα παιχνίδι, δεν θα έχουμε τη βοήθεια του Βρκιτς, για τον οποίο περιμένουμε την εξέλιξη της υπόθεσης του στη FIBA".

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Γιαννακίδης υπογράμμισε: "Είναι περιττό να αναφέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα, οι οποίες θα είναι ακόμα μεγαλύτερες μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Ζαλγκίρις.

Είναι δεδομένο πως ο αντίπαλος θα θελήσει να παίξει πολύ δυνατά και συγκεντρωμένα. Εμείς θα κάνουμε αυτά που μας έχει δείξει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο προπονητής, με στόχο να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ