ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρίφτης για Παναθηναϊκό: "Κάνουμε προπόνηση με Σίμτσακ και Χαραλαμπίδη"

Πρίφτης για Παναθηναϊκό: "Κάνουμε προπόνηση με Σίμτσακ και Χαραλαμπίδη"
INTIME SPORTS

Λίγες στιγμές χαράς για τον Δημήτρη Πρίφτη, που μίλησε για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού και για την βοήθεια που δίνουν οι δύο βοηθοί του στις προπονήσεις της ομάδας.

Χαρούμενος για την προσπάθεια, για την αντίδραση, για το πείσμα που έδειξαν οι παίκτες του ήταν το βράδυ της Τρίτης (22/3) ο Δημήτρης Πρίφτης, μετά από την εντός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν Μονάχου για την 31η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης:

"Δεν είναι εύκολο να λύσουμε το ζήτημα των σκαμπανεβασμάτων, γιατί δεν προπονούμαστε. Χθες, για παράδειγμα, συμμετείχε ο Χαραλαμπίδης ως δέκατος παίκτης. Άλλες φορές έχουν προπονηθεί και ο Χαραλαμπίδης και ο Σίμτσακ για να είμαστε οκτώ. Δεν είναι δικαιολογίες αυτά, είναι γεγονότα.

Απόψε δείξαμε πνευματική δύναμη και επιμονή, αξίζαμε να κερδίσουμε και είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου. Το είχαμε ανάγκη για πολλούς λόγους. Είχαμε θέληση και σκληράδα, με μία αναγκαστική πεντάδα. Δεν μπορούσα να ξεκινήσω με πολλά γκαρντ, γιατί αν κάποιος, για παράδειγμα ο Νέντοβιτς φορτωνόταν με γρήγορα φάουλ, θα ήταν μια κατάσταση επικίνδυνη.

Δεν θέλω να πω πολλά, πρέπει να αφήσουμε στην άκρη πράγματα που δεν εφαρμόζουμε καλά. Ο Παπαγιάννης προσπάθησε, ο Σαντ-Ρος και ο Γουάιτ το ίδιο, ο Μαντζούκας παίζει λεπτά ευθύνης, απλά πρέπει να διορθώσουμε τα σκαμπανεβάσματά μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ