ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρίφτης: "Εξαντλήσαμε όλες τις πιθανότητες"

Πρίφτης: "Εξαντλήσαμε όλες τις πιθανότητες"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πρίφτης παρουσιάστηκε απογοητευμένος στην press conference μετά το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο, λόγω του τρόπου με τον οποίο ήρθε η ήττα. Είχε όμως κι έναν καλό λόγο για τους παίκτες του.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχασε σε μια άμυνα το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο, με τον Δημήτρη Πρίφτη να στέκεται στα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ που κόστισαν στην ομάδα του.

Ο προπονητής του τριφυλλιού δήλωσε αρχικά: "Δεν έχω πολλά να πω, απλά μόνο συγχαρητήρια στους παίκτες. Πάλεψαν απόψε. Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, δεν τα παράτησαν κι είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν" και συνέχισε κατόπιν ερώτησης γι αυτά που κρατάει από το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο:

"Αναμφίβολα είναι πολλά αυτά που κρατάμε, κυρίως το γεγονός πως είχαμε σθένος και το παλέψαμε. Εξαντλήσαμε όλες τις πιθανότητες που είχαμε, με τα λάθη μας βέβαια. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ, πάλεψαν. Είναι πολλοί οι τομείς του παιχνιδιού που πρέπει να διορθώσουμε. Οι τελευταίες βδομάδες ήταν δύσκολες για μας, χθες είχαμε διπλό στην προπόνηση. Προφανώς μάς λείπει ο "άσος" στο παιχνίδι, η απουσία του Στέφαν Γιόβιτς είναι σημαντική. Φυσικά κι αυτή του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Το σουτ είναι σημαντικός παράγοντας σε αυτά τα παιχνίδια, ένα σουτ που μπαίνει ή δεν μπαίνει καθορίζει πολλά στην έκβαση του αγώνα. Ειδικά στο τέλος, ένα σουτ μπορεί να δώσει μια ώθηση. Έτσι είναι το παιχνίδι όμως. Αυτό που είναι πρόβλημα για μας, που πρέπει να το διορθώσουμε είναι ότι μας στοιχίζει αρκετά το θέμα του αμυντικού ριμπάουντ. Ειδικά στο πρώτο μέρος, δεχθήκαμε τρία τρίποντα από ένα ριμπάουντ που δεν πήραμε".

Τέλος, σε ερώτηση για τον Ντάριλ Μέικον: "Προσπαθεί, είναι λίγο δύσκολο να διαχειριστεί κάποια πράγματα. Ήταν ανάμεσα στο "1" και το "2" μετά τον μετατοπίσαμε λίγο γιατί ήρθε ο Στέφαν Γιόβιτς. Τώρα πάλι του δώσαμε περισσότερο χρόνο στον άσο. Είναι έντονη προσωπικότητα, αυτό μεταφράζεται στο παιχνίδι του. Σήμερα προσπάθησε πάρα πολύ στην άμυνα, ας κρατήσουμε αυτό. Τα υπόλοιπα θα τα βρει στην πορεία. Έχει πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσει στο μέλλον, ειδικά στον τομέα της πνευματικής ετοιμότητας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ