ΙΚΑΡΟΣ

Πρίφτης: "Έμπειρη ομάδα ο Κολοσσός"

Πρίφτης: "Έμπειρη ομάδα ο Κολοσσός"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Ικάρου Καλλιθέας, Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για το ματς με τον Κολοσσό, τονίζοντας ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Ο προπονητής του Ικάρου Καλλιθέας, Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής.

" Ξέρουμε ότι θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση. Ο Κολοσσός είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, κυρίως στη περιφερειακή του γραμμή", δήλωσε ο Πρίφτης και πρόσθεσε:

" Επίσης προέρχεται από συνεχόμενη αρνητικά αποτελέσματα, κάτι που τον καθιστά ακόμα πιο επικίνδυνο. Εμείς προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και προοδευτικά να σταθεροποιούμε την απόδοση μας. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια πρέπει να κινηθούμε και σε αυτό το παιχνίδι. Θα πρέπει να προσθέσουμε ενέργεια και συγκέντρωση, ώστε να παλέψουμε για τη νίκη".

Από την πλευρά του, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δήλωσε: " Ο Κολοσσός είναι μια συγκροτημένη ομάδα με πολύ έμπειρους παίκτες, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα συγχωρέσει κανένα λάθος μας. Στο ματς με την Καβάλα ξεκινήσαμε άσχημα και την Κυριακή σίγουρα θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Ως τώρα έχουμε βασίσει όλες μας τις νίκες στην άμυνα και το ίδιο πρέπει να κάνουμε και στον αγώνα με τον Κολοσσό".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ