ΙΚΑΡΟΣ

Πρίφτης: "Έμφαση στην άμυνα"

Πρίφτης: "Έμφαση στην άμυνα"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για το σαββατιάτικο αγώνα του Ικάρου με τον Πανελευσινιακό (12/1) και ζήτησε συγκέντρωση από τους παίκτες του

Ο Ίκαρος αντιμετωπίζει τον Πανελευσινιακό το Σάββατο για την 12η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ και δείτε τι δήλωσαν οι Δημήτρης Πρίφτης, Ζόραν Βρκιτς στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

"Είναι ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα η οποία ακόμα και στο ματς με τον Ολυμπιακό έδειξε πως είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική", σχολίασε ο Δημήτρης Πρίφτης και τόνισε:

"Θα πρέπει, λοιπόν, να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, ενώ παράλληλα θα πρέπει να εντάξουμε όσο το δυνατόν πιο ομαλά τα νέα στελέχη της ομάδας. Στο τεχνικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε έμφαση στην άμυνα και μέσα από αυτή, να βρούμε καλό ρυθμό στην επίθεση".

Ο Ζόραν Βρκιτς από την πλευρά του ανέφερε: "Κάναμε μια άσχημη ήττα απέναντι στον Ηλυσιακό και πρέπει να επιστρέψουμε στον δρόμο των επιτυχιών. Δεν θα είναι εύκολο, καθώς η Ελευσίνα είναι μια καλή ομάδα, η οποία επίσης χρειάζεται τη νίκη. Θεωρώ ότι με σκληρή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση, θα μπορέσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να έχουμε τον πρώτο λόγο".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ