EUROLEAGUE

Preview: Ρεάλ Μαδρίτης - Ζαλγκίρις Κάουνας

Preview: Ρεάλ Μαδρίτης - Ζαλγκίρις Κάουνας

Η αυλαία της 7ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16 θα πέσει την Παρασκευή (21.45) με την Ρεάλ να υποδέχεται την Ζαλγκίρις

Σε αντίθετους δρόμους βαδίζουν στη φετινή διοργάνωση Ρεάλ και Ζαλγκίρις. Οι δύο πρωταθλητές συγκρούονται την Παρασκευή (21.45) με στόχο είτε να διευρύνουν, είτε να χτίσουν σερί νικών.

Η Ρεάλ έχει πάρει φέτος για τα καλά τον... αέρα των πρωταθλητών Λιθουανίας, καθώς στις δύο προηγούμενες συναντήσεις τους στη regular season επικράτησαν με επιβλητικό τρόπο (63-83, 95-67). Οι Μαδριλένοι μετά την μοναδική ήττα τους από την ΤΣΣΚΑ θέλουν να χτίσουν ένα νέο σερί κι αυτό το κατάλαβαν ήδη Μακάμπι και Λοκομοτίβ. Ο Πάμπλο Λάσο δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κάρολ και Ντρέιπερ .

Η Ζαλγκίρις την προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο ΤΟΡ 16, καθώς επικράτησε εύκολα με 89-77 της Παρτίζαν. Οι παίκτες του Σαούλιους Στομπέργκας θέλουν να χτίσουν ένα σερί νικών για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στα πλέι οφ, όμως το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι μέσα στην Μαδρίτη.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Οι Σέρχιο Γιούλ, Ρούντι Φερνάντεζ και Νίκολα Μίροτιτς έχουν ξεκινήσει ως βασικοί σε όλα τα παιχνίδια της φετινής Euroleague.

Ο Σέρχι Ροντρίγκεθ έχει ευστοχήσει σε τουλάχιστον ένα τρίποντο στα 15 από τα τελευταία 16 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί στη διοργάνωση. Ο Ισπανός έχει επίσης σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων στους 11 από τους 12 τελευταίους του αγώνες στην Euroleague.

Ο Γιάννης Μπουρούσης είναι 5ος στην ιστορία της διοργάνωσης με 129 κοψίματα και θέλει ακόμα ένα για να πιάσει στην 4η θέση τον Αλεξέι Σαβρασένκο.

Ο Παούλιους Γιανκούνας χρειάζεται ακόμα 12 ριμπάουντ για να φτάσει τα 1000 στην Euroleague κάτι που έχουν μόλις 7 παίκτες.

Ο Τζάστιν Ντέντμον και ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν συμπαίκτες για τρία παιχνίδια στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Ντέντμον έχει ευστοχήσει σε τουλάχιστον ένα τρίποντο σε όλα τα παιχνίδια της φετινής Euroleague.

Ο Μαρτίνας Πότσιους αγωνίστηκε δύο σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης όντας συμπαίκτης με τους Φερνάντεζ, Ρέγιες, Μίροτιτς, Ροντρίγκεθ, Κάρολ, Γιούλ, Ντρέιπερ και Σλότερ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ