EUROLEAGUE

Preview: Λοκομοτίβ - Ρεάλ Μαδρίτης

Preview: Λοκομοτίβ - Ρεάλ Μαδρίτης

Θα κάνει η Λοκομοτίβ άλλο ένα μικρό θαύμα; Θα μπορέσει η Ρεάλ να συγκεντρωθεί άμεσα μετά τον θρίαμβό της στο Copa del Rey; Η μονομαχία των δυο ομάδων στο Κράσνονταρ αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Με φόρα από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας, η Ρεάλ θέλει να συνεχίσει σε υψηλές στροφές, όμως το έργο της στο Κράσνονταρ δεν θα είναι εύκολο, μιας και η Λοκομοτίβ μετράει τρεις διαδοχικές νίκες στο Top-16 μετά τις δυο ήττες στο ξεκίνημα της δεύτερης φάσης.

Οι Ρώσοι ξεπέρασαν τα άσχημα αποτελέσματα απέναντι σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μακάμπι Τελ Αβίβ, στάθηκαν όρθιοι στην Κωνσταντινούπολη χάρη στο νικητήριο τρίποντο του Καλνιέτις και στη συνέχεια έριξαν στο καναβάτσο τόσο τη Ζαλγκίρις, όσο και την Παρτίζαν μέσα στο σπίτι της. Το παιχνίδι με τη Ρεάλ, βέβαια, είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία, ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για την πιο "καυτή" ομάδα της φετινής σεζόν, η οποία έχει χάσει μόλις μια φορά, στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ.

Οι Μαδριλένοι θα προσπαθήσουν να ανακτήσουν την συγκέντρωσή τους μετά την διακοπή για το Copa del Rey, το οποίο κατέκτησαν χάρη στο μεγάλο σουτ του Σέρχιο Γιουλ στην εκπνοή του Τελικού με την αιώνια "εχθρό" Μπαρτσελόνα. Ο Πάμπλο Λάσο θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην του τραυματία στον αστράγαλο Τζέισι Κάρολ και το μόνο που θέλει να δει από αυτούς είναι σοβαρότητα για να μην έρθει μια δεύτερη ήττα που θα φέρει προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας.

Ρεάλ Μαδρίτης

Πάμπλο Λάσο: "Εχουμε ένα δύσκολο ταξίδι στο Κράσνονταρ. Επιστρέφουμε στο Top-16, απέναντι σε μια ομάδα με ταλέντο. Αυτό είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, μετά το Κύπελλο. Πρέπει να επιστρέψουμε στο τοπ επίπεδο μέσα σε σύντονο χρονικό διάστημα. Πρέπει να ανακτήσουμε την πνευματική και σωματική μας υγεία, μετά από όλα όσα συνέβησαν στη Μάλαγα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια με τρεις αγώνες-τελικούς σε διάστημα τεσσάρων ημερών, όμως έχουμε ήδη αρχίσει να δουλεύουμε και πάλι".

Σέρχιο Γιουλ: "Η Λοκομοτίβ έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Ξέρουμε τους περισσότερους, επειδή έχουν αγωνιστεί στην ACB. Ο Σιμόν, ο Ουίλιαμς, ο Χέντριξ, ο Γιασάιτις. Είχαν όλοι τους σημαντικό ρόλο στις ομάδες που έπαιξαν. Πρόκειται για ένα σύνολο με πληρότητα σε όλες τις θέσεις, τόσο στη ρακέτα, όσο και στην περιφέρεια. Ξέρουν πως να παλέψουν και θα είναι δύσκολο να τους κερδίσουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ