EUROLEAGUE

Preview: Λιμόζ - Ουνικάχα Μάλαγα

Preview: Λιμόζ - Ουνικάχα Μάλαγα

Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι θα λάβει χώρα την Πέμπτη (21.00) στη Γαλλία, καθώς η Λιμόζ με νίκη διατηρεί ελπίδες πρόκρισης, ενώ η Μάλαγα με νίκη προκρίνεται στο ΤΟΡ 16

Από το μακρινό 2000 όταν κι είχε βρεθεί στον τελικό του Κόρατς επιστρέφει στη γαλλική πόλη η Μάλαγα. Η Λιμόζ φιλοξενεί την Πέμπτη (21.00) την Ουνικάχα με στόχο τη νίκη, καθώς σε περίπτωση ήττας και νίκης της Άλμπα επί της Μακάμπι θα πρέπει από τώρα οι πρωταθλητές Γαλλίας να σκεφτούν την επόμενη ημέρα που θα τους βρει στο Eurocup. Στην αντίπερα όχθη η ομάδα της Ανδαλουσίας με νίκη προκρίνεται μαθηματικά στην επόμενη φάση.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Λιμόζ

Σημειώνοντας 73.4 πόντους ανά παιχνίδι η Λιμόζ είναι στην τελευταία θέση της Euroleague στον τομέα της παραγωγικότητας.

Ο Τζαμάρ Σμιθ έχει 9 συνεχόμενες εύστοχες βολές στην Euroleague.

Ο Σμιθ έχει διψήφιο αριθμό πόντων σε 5 συνεχόμενα παιχνίδια στην Euroleague.

Ο Λίο Ουέστερμαν έχει πετύχει, τουλάχιστον, ένα τρίποντο σε 7 συνεχόμενα ματς και 17 από τα τελευταία 18 παιχνίδια του στην Euroleague.

Ο Ουέστερμαν με τις 9 ασίστ που μοίρασε στον πρώτο γύρο απέναντι στην Μάλαγα έκανε ρεκόρ καριέρας.

Ο Ουέστερμαν έχει 8 συνεχόμενες εύστοχες βολές στην Euroleague.

Ο Τρεντ Πλάιστεντ και ο φόργουορντ της Ουνικάχα, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ήταν συμπαίκτες στο δεύτερο μισό της σεζόν 2010-11 στην Ζαλγκίρις Κάουνας. Βοήθησαν την ομάδα να κερδίσει την Βαλτική Λίγκα, αλλά και να κάνει νταμπλ στη Λιθουανία.

Μάλαγα

Με 14.6 επιθετικά ριμπάουντ ανά αγώνα η Μάλαγα ηγείται στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Ο Κώστας Βασιλειάδης έχει, τουλάχιστον, ένα εύστοχο τρίποντο σε 19 συνεχόμενα παιχνίδια Euroleague.

Ο Βασιλειάδης ήταν συμπαίκτης του φόργουορντ της Λιμόζ, Άντριεν Μόερμαν, τη σεζόν 2012-13 στην Μπιλμπάο. Βοήθησαν την ομάδα να φτάσει μέχρι τον τελικό του Eurocup εκείνης της σεζόν.

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας έχει ευστοχήσει σε 10 συνεχόμενες ελεύθερες βολές στην Euroleague.

Ο Ράιαν Τούλσον έχει ευστοχήσει σε τουλάχιστον ένα τρίποντο σε 6 σερί συμμετοχές στην Euroleague.

Ο Ράιαν Τούλσον ήταν συμπαίκτης του σέντερ της Λιμόζ, Τρεντ Πλάιστεντ κατά τη διάρκεια της σεζόν 2011-12 στην τουρκική Αλιάγκα.

Ο Φραν Βάσκεθ απέχει 10 επιθετικά ριμπάουντ από το να πιάσει μια θέση στο top 10 της Euroleague σε αυτή την κατηγορία. Ο Βάσκεθ είναι 11ος με 279 επιθετικά ριμπάουντ. Ο πρώην συμπαίκτης του, Ντένις Μαρκονάτο (289) βρίσκεται στη δέκατη θέση.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ