EUROLEAGUE

Preview: Λαμποράλ Κούτσα - Φενέρ

Preview: Λαμποράλ Κούτσα - Φενέρ

Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ θέλει να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες πρόκρισης στα playoffs κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα που ψάχνει την πρώτη εντός έδρας νίκη της στο TOP-16 κόντρα στους Τούρκους (03/04, 21:30) .

Η Φενέρ θέλει μόνο νίκη επί των Βάσκων ώστε να ελπίζει σε πρόκριση στα playoffs αφού σε περίπτωση ήττας από τη Λαμποράλ Κούτσα, αποχαιρετά τη διοργάνωση!

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα επιστρέφει στη Βιτόρια για πρώτη φορά μετά τη συμφωνία του με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ως αντίπαλος των Βάσκων που μετρούν τρεις νίκες μακριά από την έδρα τους στο TOP-16.

Ενδιαφέροντα στοιχεία
-Ο Σέρτζιο Σκαριόλο έχει χρησιμοποιήσει 12 διαφορετικούς παίκτες στις βασικές πεντάδες της Λαμποράλ Κούτσα, φέτος. Μόνο οι Τίμπορ Πλάις, Νταβίντ Γέλινεκ έχουν αγωνιστεί σε όλους τους αγώνες των Βάσκων.
- Ο Φαμπιέν Κοζέρ μετράει 18 συνεχόμενες εύστοχες βολές στην Euroleague.
- Ο Τίμπορ Πλάις μετράει 16 συνεχόμενες εύστοχες βολές στη διοργάνωση.
- Ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο έχει τουλάχιστον ένα τρίποντο στις 11 από τις τελευταίες 12 συμμετοχές του στην Euroleague!

- Από την άλλη πλευρά, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει χρησιμοποιήσει 11 διαφορετικούς παίκτες στις βασικές πεντάδες της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.
- Ο Μπο ΜακΚάλεμπ έχει σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων στις 10 από τις τελευταίες 11 συμμετοχές του στη διοργάνωση.
- Παράλληλα, ο ΜακΚάλεμπ θα φτάσει τις 100 συμμετοχές στη διοργάνωση. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει μέχρι στιγμής 22 συμμετοχές με την Παρτίζαν, 32 με τη Σιένα και 45 με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.
- Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα έχει τουλάχιστον ένα κλέψιμο στις οκτώ από τις τελευταίες εννιά συμμετοχές του στον θεσμό.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ