EUROLEAGUE

Preview: Αρμάνι - Μπαρτσελόνα

Preview: Αρμάνι - Μπαρτσελόνα

Η Αρμάνι υποδέχεται αύριο (02/04, 9μ.μ.) στο Mediolanum Forum την πρωτοπόρο του Ε' ομίλου και αήττητη στο TOP-16 Μπαρτσελόνα που διεκδικεί την 25η συνεχόμενη νίκη της στη β' φάση της διοργάνωσης.

Οι Ιταλοί του Λούκα Μπάνκι μετρούν έξι συνεχόμενες νίκες στο TOP-16 ενώ έχουν ήδη εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στον Ε' όμιλο και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Παράλληλα, ο C.J. Γουάλας είναι το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης αφού αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα την τελευταία διετία, κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Copa del Rey στην Ισπανία ενώ συμμετείχε σε δυο Final-4 με τους Καταλανούς.

Ενδιαφέροντα στοιχεία
- Ο κόουτς Λούκα Μπάνκι έχει χρησιμοποιήσει 12 διαφορετικούς παίκτες στις βασικές πεντάδες της Αρμάνι, φέτος.
- Ο Κιθ Λάνγκφορντ έχει σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων σε 10 συνεχόμενους αγώνες στη διοργάνωση, χρειάζεται μόλις ένα τρίποντο για να φτάσει τα 100 στην καριέρα του στην Euroleague ενώ είναι ο παίκτης με τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ στον θεσμό (6.6 μ.ό. φέτος).
- Ο Κέρτις Τζέρελς έχει πετύχει τουλάχιστον ένα τρίποντο σε 15 συνεχόμενους αγώνες στη διοργάνωση!
- Ο Ντέιβιντ Μος έχει σημειώσει τουλάχιστον ένα τρίποντο στις εννιά από τις τελευταίες 10 συμμετοχές του στον θεσμό.
- Ο Άντζελο Τζίλι υπήρξε συμπαίκτης με τον γκαρντ της Μπαρτσελόνα, Τζέικομπ Πούλεν, την περσινή σεζόν στην Βίρτους Μπολόνια.

-Από την άλλη πλευρά, η Μπαρτσελόνα έχει 13 συνεχόμενες νίκες στην Euroleague και 24 σερί νίκες στο TOP-16!
- Ο κόουτς Τσάβι Πασκουάλ έχει χρησιμοποιήσει 11 διαφορετικούς παίκτες στις βασικές πεντάδες των Καταλανών, φέτος. Μόνο ο Μαρτσελίνιο Χουέρτας έχει ξεκινήσει πενταδάτος σε όλους τους αγώνες των ''μπλαουγκράνα'' στην Euroleague.
- Ο Μπραντ Όλεσον έχει σημειώσει τουλάχιστον ένα τρίποντο στις 14 από τις τελευταίες 15 συμμετοχές του στον θεσμό.
- Ο Κώστας Παπανικολάου χρειάζεται οκτώ τρίποντα για να φτάσει τα 100 στην καριέρα του στην Euroleague.
- Ο Άντε Τόμιτς θα συμπληρώσει 100 συμμετοχές στην Euroleague κόντρα στην Αρμάνι. Ο Κροάτης σέντερ έχει μέχρι στιγμής 47 συμμετοχές με τη Ρεάλ και 52 με την Μπαρτσελόνα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ