ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Πρεμιέρα με το δεξί θέλει η Ελευσίνα

Πρεμιέρα με το δεξί θέλει η Ελευσίνα
INTIME SPORTS

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον Πανελευσινιακό, καθώς το Σάββατο (13/10, 5μ.μ.) θα δώσει τον πρώτο του αγώνα στη Basket League ΟΠΑΠ. Αντίπαλος του το Περιστέρι

Ο Πανελευσινιακός δίνει τον πρώτο του αγώνα στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ και θέλει να ξεκινήσει με νίκη.

Αντίπαλος για την ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα είναι το Περιστέρι το οποίο θα είναι γηπεδούχο και ο Πανελευσινιακός θα είναι σαν να παίζει στην έδρα του, αφού φέτος θα χρησιμοποιεί το κλειστό της οδού "Τζον Κένεντι".

"Πρόκειται για ένα ιστορικό παιχνίδι καθώς είναι το πρώτο στην μεγάλη κατηγορία για την ομάδα μας", υπογράμμισε ο Γιώργος Σκαραφίγκας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και συνέχισε:

"Το Περιστέρι λόγω μπασκετικής οντότητας και ιστορίας είναι το φαβορί. Εμείς θα τα δώσουμε όλα για να κάνουμε την έκπληξη χωρίς άγχος και στο τέλος να βγούμε κερδισμένοι στο μακρύ δρόμο που έχει το πρωτάθλημα".

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μαγγουνής υπογράμμισε: "Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς καθώς το Περιστέρι είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα με Έλληνες παίκτες.

Δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα γιατί η ομάδα πρέπει να βρεθεί στα επίσημα παιχνίδια και να συνεχίσει την καλή εικόνα που έδειξε στα φιλικά. Ο αγώνας της Κυριακής δεν είναι «τελικός» καθώς το πρωτάθλημα έχει μακρύ δρόμο".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ