ΠΑΟΚ

Πρέλεβιτς: "Ήμασταν οι καλύτεροι"

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΛΑΦΙΔΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΝΕ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΩΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ / ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΛΑΦΙΔΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΝΕ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΩΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ / ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ MOTIONTEAM

Πριν από 17 χρόνια ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Κόρατς το 1994 και ο Μπάνε Πρέλεβιτς ξεκαθαρίζει πως εκείνη η ομάδα ήταν η καλύτερη!

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra Fm, ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε επίσης στο 1992 και τον χαμένο τελικό από τη Ναντ, αλλά και για την κατάκτηση του Κόρατς.

"Το δράμα της Ναντ το 1992 ήταν αυτό που μου έχει μείνει περισσότερο. Είναι δύσκολη αυτή η κατάσταση για κάθε αθλητή, αλλά πρέπει να βγαίνεις πιο δυνατός", τόνισε ο Πρέλεβιτς και συνέχισε:

"Μέχρι τους τελικούς με τη Στεφανέλ, τα παιχνίδια που ήταν τα πιο σπουδαία ήταν εκείνα με τη Σκαβολίνι. Στο πρώτο μας είχαμε χάσει με 16 πόντους και όλοι μας είχαν ξεγράψει. Τελικά εμείς νικήσαμε με 38 πόντους και περάσαμε. Πήραμε φόρα και κατακτήσαμε το τρόπαιο".

Για το αν εκείνη ομάδα ήταν η καλύτερη της Ευρώπης: "Βάσει αγωνιστικής εικόνα και πορείας ήμασταν οι καλύτεροι της Ευρώπης εκείνη την πενταετία, αφού πηγαίναμε συνεχώς σε τελικούς, ενώ πήραμε και ένα πρωτάθλημα Ελλάδας".

Για την κατάσταση που επικρατεί τώρα: "Ο ρυθμός έχει αλλάξει. Είναι κακό για το ελληνικό μπάσκετ που ο ΠΑΟΚ και ο Άρης είναι χάλια και δεν μπορούν να διεκδικήσουν υψηλούς στόχους. Κάποιος που αγαπάει το μπάσκετ θα δει μόνο τους τελικούς μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ