ΗΠΑ

Πόποβιτς για Ντουράντ: "Θα τον ικέτευα και θα έκλαιγα αν έλεγε 'όχι' στην Team USA"

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς στην προπόνηση της Team USA
Ο Γκρεγκ Πόποβιτς στην προπόνηση της Team USA 2021 JOHN LOCHER/ ASSOCIATED PRESS

Με τον Κέβιν Ντουράντ στην σύνθεσή της θα παρουσιαστεί η Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και ο Γκρεγκ Πόποβιτς παραδέχτηκε πως αν ο "KD" δεν ερχόταν θα τον ικέτευε για να του αλλάξει γνώμη.

Είναι δεδομένο πως ο Κέβιν Ντουράντ είναι ένα από τα ονόματα που ξεχωρίζουν στην δωδεκάδα της Team USA για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάτι που ξέρει πολύ καλά ο Γκρεγκ Πόποβιτς. Ο θρυλικός κόουτς μάλιστα με αφορμή την πρώτη προπόνηση της Team USA (6/7), δεν δίστασε να πει πως θα ικέτευε τον Ντουράντ σε περίπτωση που εκείνος έλεγε "όχι" στην Team USA, όπως αναφέρει η New York Post.

"Αρχικά αν έλεγε όχι θα τον ικέτευα, θα έκλαιγα και θα έκανα τα πάντα για να του αλλάξω τη γνώμη", παραδέχτηκε ο Πόποβιτς. "Αυτό είναι προφανές. Αλλά αυτό που δείχνει η συμμετοχή του στην Team USA είναι ότι αγαπάει το παιχνίδι. Αλήθεια αγαπάει πολύ να παίζει μπάσκετ. Του αρέσει να κερδίζει και θέλει να είναι μέρος όλης αυτής της της διαδικασίας, όπως ξέρουμε όλοι. Αυτό είναι το κίνητρό του και αυτό που του αρέσει να κάνει", ανέφερε ο Πόποβιτς.

Η Αμερική είναι το ακλόνητο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο, κάτι που μένει βέβαια να αποδειχθεί και εντός παρκέ. Η δωδεκάδα της Team USA για τους Ολυμπιακούς Αγώνες απαρτίζεται από τους Κέβιν Ντουράντ, Ντέιμιαν Λίλαρντ, Ντέβιν Μπούκερ, Μπαμ Αντεμπάγιο, Μπράντλεϊ Μπιλ, Τζέραμι Γκραντ, Ντρέιμοντ Γκριν, Τζρου Χόλιντεϊ, Ζακ Λαβίν, Κέβιν Λοβ και Κρις Μίντλετον.

TAGS ΗΠΑ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ