ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Πολονάρα: "Ήμουν σίγουρος ότι δεν είχα βγει θετικός στο τεστ ντόπινγκ, το σώμα μου ήθελε να μου πει κάτι"

Πολονάρα: "Ήμουν σίγουρος ότι δεν είχα βγει θετικός στο τεστ ντόπινγκ, το σώμα μου ήθελε να μου πει κάτι"
VIRTUS BOLOGNA BASKETBALL

Ο Ακίλε Πολονάρα άφησε πίσω του την περιπέτεια υγείας του και άνοιξε την καρδιά του σε ένα συγκινητικό video διάρκειας 12'50" λεπτών.

Ο Ακίλε Πολονάρα άνοιξε την καρδιά του σε ένα συγκινητικό video για την Lega Basket Serie A και το La Giornata Tipo, εξηγώντας πώς έμαθε ότι έχει νεόπλασμα στους όρχεις.

"Αφού έβαλα την κόρη μου στο κρεβάτι, έλαβα ένα e-mail από τον Εισαγγελέα Αντιντόπινγκ, κάτι που δεν μου είχε συμβεί ποτέ. Άρχισα να περιηγούμαι στο διαδίκτυο και βρήκα ένα άρθρο που μιλούσε για τον Φρανσίσκο Ατσέρμπι (σσ. ποδοσφαιριστής της Ίντερ), ο οποίος είχε το ίδιο πράγμα.

Ήμουν σίγουρος ότι δεν είχα βγει θετικός στο τεστ ντόπινγκ, αλλά και ανησύχησα γιατί κατάλαβα ότι το σώμα μου ήθελε να μου πει κάτι. Την επόμενη μέρα πήγα με τον Ντιέγκο Ρίτσο (σσ. τον γιατρό της Βίρτους Μπολόνια) σε έναν ουρολόγο, του έκανα πολλές ερωτήσεις και του είπα για τη νεοπλασία του Ατσέρμπι. Είπε: 'ναι, ναι, αλλά όπως είδατε, επέστρεψε'. Ήταν σαν να μου έλεγε ότι δεν κινδύνευε η ζωή μου.

Όλη η ομάδα στάθηκε αμέσως κοντά μου, αφού κανείς δεν ήξερε τίποτα. Η γυναίκα μου προσπάθησε να μετριάσει την κατάσταση, λέγοντάς μου να ηρεμήσωμ γιατί δεν ήταν τίποτα σοβαρό. Ήξερα όμως ότι πονούσε και εκείνη και ότι έπρεπε να κάνει τα πάντα για να βεβαιωθεί ότι η κόρη μας δεν το έπαιρνε άσχημα.

Πρέπει να πήρα μερικά κιλά. Όταν ξεκίνησα ξανά τις προπονήσεις, έκανα κοιλιακούς και ένιωθα νεκρός. Ένιωθα λες και είχε περάσει τραίνο από πάνω μου", είπε μεταξύ άλλων ο Ιταλός φόργουορντ της Βίρτους Μπολόνια, ο οποίος βγήκε νικητής από αυτή τη δύσκολη μάχη και επέστρεψε στο παρκέ, αφού δεν ήταν έτοιμος να απορυσθεί από το μπάσκετ στα 32 του.

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ