ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Μάριους Γκριγκόνις φέρεται να δέχεται πιέσεις για να φύγει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Μάριους Γκριγκόνις με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ο Μάριους Γκριγκόνις με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας PHOTO CREDITS: CSKABASKET.COM

Σύμφωνα με ρωσικό δημοσίευμα, ο Μάριους Γκριγκόνις δέχεται πιέσεις από τη Λιθουανία προκειμένου να σπάσει το συμβόλαιο που έχει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να αποχωρήσει από την "ομάδα του στρατού".

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία έχει φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις (και) στον αθλητικό χώρο, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να είναι μία από τις ομάδες της EuroLeague που καλούνται να διαχειριστούν μια εκ των πραγμάτων πολύ δύσκολη κατάσταση.

Ήδη, από το πρωί του Σαββάτου 26 Φεβρουαρίου κυκλοφορούν δημοσιεύματα που αφορούν στον Τόρνικε Σενγκέλια και το ενδεχόμενο να φύγει -προσωρινά τουλάχιστον- από τη Ρωσία. Ο έμπειρος φόργουορντ δεν είναι όμως ο μοναδικός που είδε το όνομά του να καταγράφεται από τα μίντια.

Το αυτό συνέβη επίσης με τον Μάριους Γκριγκόνις, για τον οποίο προέκυψε ρωσικό δημοσίευμα που κάνει λόγο για υψηλή πιθανότητα διαζυγίου με την "ομάδα του στρατού". Συγκεκριμένα, το Metaratings υποστηρίζει πως ο 27χρονος γκαρντ δέχεται πιέσεις από την Κυβέρνηση της Λιθουανίας προκειμένου να "σπάσει" το συμβόλαιό του.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα δεν δίνονται (τουλάχιστον όχι σε πρώτο χρόνο), μοιάζει όμως ένα αρκετά πιθανό σενάριο, αφού είναι γνωστό πως οι σχέσεις της Λιθουανίας με τη Ρωσία δεν είναι οι καλύτερες δυνατές εδώ κι αρκετά χρόνια.

Θυμίζουμε πως ο Μάριους Γκριγκόνις μετακόμισε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας το περασμένο καλοκαίρι, υπογράφοντας πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ VTB LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ