ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βλέπει το ρόστερ της να διαλύεται

Ο Τορνίκε Σενγκέλια με τον Γουίλ Κλάιμπερν
Ο Τορνίκε Σενγκέλια με τον Γουίλ Κλάιμπερν CSKABASKET.COM

Με 11 παίκτες έχει μείνει η ΤΣΣΚΑ, μετά από την αποχώρηση των Σενγκέλια, Φόγκτμαν, Γκριγκόνις, Λούντμπεργκ από τη Μόσχα.

Ίφι Λούντμπεργκ, Μάριους Γκριγκόνις, Γιόχαν Φόγκτμαν, Τόκο Σενγκέλια δεν είχαν διάθεση να συνεχίσουν να παίζουν μπάσκετ στη Μόσχα, εξαιτίας όσων έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες μετά από την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία. Αποχώρησαν από την ρωσική πρωτεύουσα, με την ΤΣΣΚΑ να κατανοεί την αγωνία των οικογενειών τους, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Ιτούδης να βλέπει το ρόστερ του να διαλύεται δίχως να γνωρίζει αν θα υπάρξουν και νέες απώλειες εν όψει της συνέχειας της σεζόν στη EuroLeague σε ουδέτερο έδαφος.

Πλέον ο Έλληνας coach έχει στη διάθεσή του 11 αθλητές, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας μιας και όλα δείχνουν ρευστά στον σύλλογο και τα δεδομένα αλλάζουν από ώρα σε ώρα. Στα γκαρντ έχει τον Άλερικ Φρίμαν, περιμένει τον Κέβιν Πάνγκος, στηρίζεται στους Ιβάν Ούχοφ, Ντάνιελ Χάκετ και Αλέξι Σβεντ. Στα φόργουορντ έχει τον Σέμεν Αντόνοφ, τον Γουίλ Κλάιμπερν, τον Αντρέι Λοπάτιν και τον Νικίτα Κουρμπάνοφ, ενώ στη θέση πέντε τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, τον Τζοέλ Μπολόμποι και τον Βλάντιμιρ Ίβλεφ. Ξαναλέμε, μέχρι νεωτέρας καθώς ουδείς μπορεί να εκτιμήσει τι θα φέρει η αυριανή ημέρα στην ομάδα του ρωσικού στρατού.

Η ΤΣΣΚΑ έχει ρεκόρ 14-10 (8-4 εντός και 6-6 εκτός έδρας), βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης σε σύνολο 18 ομάδων και έχει τρεις αγώνες λιγότερους από τη Μονακό (14-13) και δύο από τις Ούνικς Καζάν - Αναντολού Εφές (13-12) που την ακολουθούν.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ