ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η ΤΣΣΚΑ χάνει Γκριγκόνις και Φόγκτμαν, επίσημη η ενημέρωση

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η ΤΣΣΚΑ χάνει Γκριγκόνις και Φόγκτμαν, επίσημη η ενημέρωση
CSKABASKET.COM

Τον δρόμο των Τόκο Σενγκέλια και Ίφε Λούντμπεργκ θα πάρουν οι Γιοχάνες Φόγκτμαν και Μάριους Γκριγκόνις που θα αφήσουν άμεσα την ΤΣΣΚΑ.

Οι Τόκο Σενγκέλια και Ίφε Λούντμπεργκ έκαναν την αρχή ανοίγοντας την πόρτα, ο Μάριους Γκριγκόνις και Γιοχάνες Φόγκτμαν θα δώσουν συνέχεια.

Η ΤΣΣΚΑ, με επίσημη ενημέρωση στην ιστοσελίδα της, ανακοίνωσε ότι τόσο ο Λιθουανός γκαρντ όσο και ο Γερμανός φόργουορντ/σέντερ θα φύγουν από τη Μόσχα λίαν συντόμως, όπως οι συμπαίκτες τους, "για οικογενειακούς και προσωπικούς που σχετίζονται με την τρέχουσα κατάσταση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, καθώς και τις πιθανές συνέπειές της".

Στο ίδιο κείμενο οι Μοσχοβίτες ενημέρωσαν πως τέτοιες κινήσεις αποτελούν μεν "παραβίαση των όρων του συμβολαίου και των κανονισμών του συλλόγου", ωστόσο άφησαν να εννοηθεί ότι κατανοούν την αναταραχή που έχουν προκαλέσει σε όλους τα τελευταία γεγονότα.

"Το καθεστώς των συμβολαίων παικτών θα διευθετηθεί όταν η πολιτική και αθλητική κατάσταση στην Ευρώπη επανέλθει στο φυσιολογικό", συμπλήρωσαν από την ΤΣΣΚΑ, επισημαίνοντας πως όλοι οι υπόλοιποι μπασκετμπολίστες και προπονητές, μεταξύ των οποίων φυσικά ο κόουτς Δημήτρης Ιτούδης, συνεχίζουν να προετοιμάζονται για τους επόμενους αγώνες.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση "η ομάδα παρακολουθεί την εξέλιξη της κατάστασης" και "επικεντρώνεται στις αποφάσεις των κυβερνητικών οργανισμών και των διοργανώσεων" που συμμετέχει.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ