NBA

Ποια είναι η γυναίκα που μπούκαρε στο παρκέ του Μάντισον για να αγκαλιάσει τον Τζέιλεν Μπράνσον

Ποια είναι η γυναίκα που μπούκαρε στο παρκέ του Μάντισον για να αγκαλιάσει τον Τζέιλεν Μπράνσον
2017 PHOTO BY ARTHUR MOLA/INVISION/AP

Viral έγινε η αγκαλιά του Τζέιλεν Μπράνσον με την Ίγκι Αζέλια στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο ποια είναι η σχέση ανάμεσα στους δύο.

Είχε βάλει 40 πόντους στην εντός έδρας νίκη επί των Μπρούκλιν Νετς, είχε οδηγήσει τους Νικς σε ακόμα μία νίκη που τους κρατάει κοντά στην πρώτη εξάδα της Ανατολικής Περιφέρειας και στο τέλος της βραδιάς είδε την Ίγκι Αζέλια να τον πλησιάζει και να τον αγκαλιάζει. Ο Τζέιλεν Μπράνσον τα έζησε όλα τα ξημερώματα της Τρίτης (14/2), με το "ντου" της Αμερικανίδας τραγουδίστριας να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και τον παίκτη της ομάδας της Νέας Υόρκης να γνωρίζει την αποθέωση!

Η 32χρονη καλλιτέχνιδα υπήρξε σύντροφος του Νικ Γιανγκ, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν υπάρχει κάτι ανάμεσα σε εκείνη και στον Μπράνσον. Η Αζέλια είναι μεγάλη φαν του NBA και βρίσκεται συχνά σε γήπεδα για να παρακολουθήσει σημαντικούς αγώνες, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε τη δημιουργία δικής της σελίδας στο OnlyFans, μία συνδρομητική πλατφόρμα με με αποκλειστικό περιεχόμενο.

TAGS NBA ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ