EUROLEAGUE

Πλάθα: "Το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος"

Πλάθα: "Το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χουάν Πλάθα συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του, ενώ ο Ντε Μάρκους Νέλσον στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ αποκάλυψε ότι όλη την περσινή σεζόν αγωνιζόταν τραυματίας

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκός ο τεχνικός της Ουνικάχα Μάλαγα, Χουάν Πλάθα, μίλησε για τις λεπτομέρειες που έκριναν το ματς υποστηρίζοντας: " Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, όπως ήμασταν στα παιχνίδια του πρώτου γύρου. Τελικά, το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος. Αν δείτε τα στατιστικά χάσαμε μόνο ένα δεκάλεπτο, αυτό σημαίνει ότι μικρές λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Λεπτομέρειες μας κόστισαν τη νίκη. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Δεν κοιτάμε τους τραυματισμούς (Κουζμίνσκας, Μάρκοβιτς), ούτε παραπονιέμαι για τα ταξίδια. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά θα πρέπει να εξελιχθούμε ως ομάδα αν θέλουμε να περάσουμε στους “8”"

Νέλσον: "Πέρσι έπαιζα τραυματίας"

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Ντε Μάρκους Νέλσον, ο οποίος επέστρεψε στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος. Ο Αμερικανός αναφερόμενος στα συναισθήματα του που επέστρεψε στην Αθήνα τόνισε “ Ήταν ωραίο που επέστρεψα εδώ και σε αυτό το επίπεδο. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη αν είχα βάλει τις βολές και αν είχαμε πάρει τα ριμπάουντ. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και έτσι πήρε τη νίκη". Αναφερόμενος στην περσινή σεζόν και την εμπειρία που έζησε στο ΟΑΚΑ υποστήριξε ότι “ Πέρυσι έπαιζα τραυματίας όλη τη σεζόν. Αυτό το ήξερε το προπονητικό και το ιατρικό επιτελείο. Ήταν κάτι που δεν ήθελα να το πω προς τα έξω, αλλά χρειάστηκε να το κάνω όλη τη σεζόν. Φέτος είμαι καλύτερα, νιώθω καλά και θέλω να αποδείξω πως μπορώ να κάνω πράγματα και να ανταπεξέλθω σε αυτό το υψηλό επίπεδο.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ