EUROLEAGUE

Πλάθα: "Ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός"

Πλάθα: "Ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς της Μάλαγα, Χοάν Πλάθα δήλωσε πώς ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερο στο ματς και άξιζε τη νίκη.

Ο προπονητής της Μάλαγα, Χοάν Πλάθα έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του, ενώ δήλωσε πώς ήταν καλύτερος και άξιζε τη νίκη.

" Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος κι άξιζε τη νίκη. Συγχαρητήρια. Ήμασταν καλύτεροι στα ριμπάουντ και στα δίποντα, αλλά είχαμε κακό βράδυ στα τρίποντα και στις βολές. Κερδίσαμε δύο δεκάλεπτα εμείς και δύο ο Παναθηναϊκός", είπε ο Πλάθα και πρόσθεσε:

" Είχα πει όταν ξεκίνησε η φάση των "16" ότι θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι την τελευταία αγωνιστική και σχεδόν το κάναμε. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι δεν ψάχνω δικαιολογίες, αλλά είχαμε πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών με Χετσχάιμερ, Βιδάλ, Μέντλεϊ και Ουρτάσουν, αλλά παλέψαμε και δεν θέλω να λέω δικαιολογίες.

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε χαρακτήρα, πέρσι είχε αλλάξει η ομάδα τέσσερις προπονητές. Θέλουμε να προσπαθούμε και να παλεύουμε κι αν χάσουμε, χάσαμε. Ποτέ δεν τα παρατάμε".

Από την πλευρά του, ο Ερλ Κάλουγουεϊ είπε: " Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα, περίμενα πολλά περισσότερα από την ομάδα μου ειδικά στην επίθεση, αλλά δεν βρεθήκαμε σε καλή ημέρα και θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια. Εμείς δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός είναι αθλητικές και δυνατές ομάδες. Έχουν την εμπειρία και το ταλέντο να κάνουν το μέγιστο δυνατό".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ