ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πίτερς: "Βρήκαμε αυτό που μας έλειπε στην τελευταία περίοδο, ο Πετρούσεβ είναι σκληρό παιδί"

Πίτερς: "Βρήκαμε αυτό που μας έλειπε στην τελευταία περίοδο, ο Πετρούσεβ είναι σκληρό παιδί"
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ο Άλεκ Πίτερς μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, τον Φιλίπ Πετρούσεβ, αλλά και τα εναπομείναντα ματς μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου στην EuroLeague.

Για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, τον τραυματισμό του Φιλίπ Πετρούσεβ και τα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το τέλος της regular season στην EuroLeague μίλησε ο Άλεκ Πίτερς.

"Αφού χάσαμε το προηγούμενο παιχνίδι, έπρεπε να πάρουμε το σημερινό. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι σήμερα. Στη τρίτη περίοδο η Βιλερμπάν μάς δυσκόλεψε πολύ. Βλέπαμε ότι κάτι μας έλειπε. Ευτυχώς το βρήκαμε στη τελευταία περίοδο και πήραμε τη νίκη.

Όλη τη χρονιά είχαμε προβλήματα τραυματισμών. Θα προσπαθήσουμε οι υπόλοιποι να καλύψουμε αυτούς που λείπουν. Ο Πετρούσεβ θα είναι καλά, θα επιστρέψει και θα βοηθήσει, είναι σκληρό παιδί.

Σε κάθε ένα από αυτά είναι σαν να πολεμάς για κάτι περισσότερο από τη νίκη, σαν να μάχεσαι για το πλασάρισμα, το πλεονέκτημα ή οτιδήποτε άλλο. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα δούμε στο τέλος τα αποτελέσματα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ