ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πήρε εξιτήριο ο Διαμαντίδης

Πήρε εξιτήριο ο Διαμαντίδης
Βασιλόπουλος-Διαμαντίδης

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης πήρε εξιτήριο και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα της αθλητικής κήλης που τον ταλαιπωρούσε και τώρα θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της αποθεραπείας.
Ο Διαμαντίδης αναφορικά με το αν θα συμμετάσχει στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας σχολίασε: " Αυτό είναι κάτι που θα δούμε τις επόμενες ημέρες".

O διευθυντής γενικής λαπαροσκοπικής και ρομποτικής χειρουργικής Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης ανέφερε: " Η επέμβαση διήρκεσε μία ώρα και πήγαν όλα τέλεια. Γενικά σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζονται πέντε με έξι εβδομάδες μέχρι να αρχίσουν οι αθλητές κάποια δραστηριότητα. Ο ακριβής χρόνος θα καθοριστεί σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού".

Από κει και πέρα αναφορικά με το ζήτημα της παραμονής του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν έχει υπάρξει εξέλιξη και πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα να γίνει μία επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Παναθηναϊκός στην Grand Beach του Grand Resort Lagonissi!

"Το ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο για να δώσει τα δικά του συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και του triple crown για την περίοδο 2008-2009.

Έτσι, η διοίκηση του Grand Resort παρέδωσε 30 κάρτες μελών, ξεχωριστών προνομίων για την GRAND BEACH, τη μεγάλη παραλία του ξενοδοχείου, στους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση της ομάδας, με την προοπτική και περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών".










TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ