ΚΑΒΑΛΑ

Πιλαφίδης: "Όσο γίνεται καλύτερα"

Πιλαφίδης: "Όσο γίνεται καλύτερα"
Πιλαφίδης

Μοναδικό χαρακτήρισε το παράδειγμα της Καβάλας ο Πιλαφίδης όσον αφορά στον τρόπο που ξεκίνησε τη σεζόν

" Μέχρι τώρα είχαμε μια αξιοπρεπή παρουσία με καλές και κακές στιγμές. Θεωρώ πως είμαστε παρά πολύ κοντά στην επίτευξη του αρχικού στόχου μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Θετικό είναι ότι σε πολλούς αγώνες η ομάδα έπαιξε σωστό μπάσκετ κάτι που θέλαμε πάρα πολύ", είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο έμπειρος τεχνικός.

Για την συνέχεια τόνισε: " Απομένουν πέντε ακόμη αγωνιστικές. Θέλουμε να τελειώσουμε όσο γίνεται καλύτερα βαθμολογικά παίζοντας ποιοτικό μπάσκετ", ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα προβλήματα τραυματισμών: " Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα μικροτραυματισμών αλλά και πιο σοβαρών όπως με τον Μάρτιν που περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη. Η αποκατάσταση των τραυματισμών θα είναι πάρα πολύ καθοριστική για την συνέχεια της πορείας μας".

Όσο για τους οπαδούς της ομάδας, τόνισε: " Βασικό είναι ότι το κοινό μας δέχεται εύσημα από τους φιλοξενούμενους και όχι μόνο από εμάς ώστε να το θεωρήσουν κάποιοι θέμα τακτικής και φιλοφρονήσεων. Κάτι φυσικά που δεν ισχύει, γιατί οι φίλαθλοι μας είναι εξαιρετικοί και αυτό το αποδέχεται όλη η Ελλάδα. Η συμπεριφορά τους αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους φιλάθλους".

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στις ιδιαιτερότητες της φετινής χρονιάς για την ομάδα του: " Ήταν κάτι πρωτόγνωρο και για μένα. Δεν νομίζω ότι στα χρονικά της Α1 υπάρχει προηγούμενο. Περιμένοντας πότε θα παίξουμε, ήταν μια κατάσταση που δεν ήταν ευχάριστη για κανέναν. Από κει πέρα το θετικό είναι πως με την βοήθεια όλων των συνεργατών, της διοίκησης και την υπομονή, θέληση των παικτών, κάτι πολύ βασικό, καταφέραμε να κρατήσουμε την κατάσταση σε αξιοπρεπή επίπεδα. Χαρήκαμε πως όλοι γενικά αναγνώρισαν την προσπάθεια μας".

Τέλος, μίλησε για το ματς που ακολουθεί εναντίον του ΠΑΟΚ: " Παρά τις όποιες απουσίες του, διατηρεί στο ρόστερ του καλό έμψυχο δυναμικό. Δείχνει ότι έχει βρει καλό ρυθμό και παλεύει όλα τα παιχνίδια. Για μας αποτελεί μια πρόκληση απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Θα πάμε για να παρουσιάσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και στο ποσοστό που μας αναλογεί να διεκδικήσουμε την νίκη".







TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ