ΑΡΗΣ

Πιέζει τον πρώτο αντί-Πιρς

Πιέζει τον πρώτο αντί-Πιρς
Ομαδική

Η αντικατάσταση του Πιέρ Πιρς θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη για την ομάδα του Άρη, με τον Σαρόν Ντρούκερ και την διοίκηση της ΚΑΕ να έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Ήδη μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έχει εντοπιστεί συγκεκριμένος παίκτης η απόκτηση του οποίου θα δώσει στον Ισραηλινό τεχνικό του Άρη τις λύσεις που επιθυμεί τόσο στην οργάνωση του παιχνιδιού όσο και στο σκοράρισμα.

Αυτό που απομένει να φανεί πλέον είναι αν θα βρεθεί η χρυσή τομή μαζί του στο φλερτ που έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες ενώ στα θετικά του πέραν της πολυετής του εμπειρίας στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ είναι ότι έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία.

Ο Πιρς μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην πρωινή προπόνηση έκανε μόνο τις ασκήσεις στα βάρη και δεν συμμετείχε καθόλου στα σουτ υπό την επίβλεψη του Ντρούκερ για τον λόγο ότι ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην γάμπα του.

Κατά τα άλλα ερωτηματικό αποτελεί και το τι μέλλει γενέσθαι τελικά και με τον Μπράιαντ Ντάνστον, ενώ ίσως και σήμερα λήξει το θέμα της απόκτησης του Φάνη Κουμπούρα αφού πρώτα λύσει το συμβόλαιό του με το Μαρούσι.

Μάλιστα σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις μέχρι αύριο είναι πολύ πιθανό να ανηφορίσει στην Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Βεργίνης είτε έχοντας λύσει το συμβόλαιό του με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός είτε με την μορφή δανεισμού ενώ άγνωστο παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι με τον Κώστα Χαραλαμπίδη και το συμβόλαιό του με την ΚΑΕ Πανελλήνιος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ