ΣΙΕΝΑ

Πιανιτζάνι: "Θα κριθούν στις λεπτομέρειες"

Πιανιτζάνι: "Θα κριθούν στις λεπτομέρειες"

Η πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας θα κριθεί στις λεπτομέρειες σύμφωνα με τον Σιμόνε Πιανιτζάνι ο οποίος μίλησε για την κλήρωση της Σιένα.

Η ιταλική ομάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Εφές Πίλσεν και Παρτίζαν Βελιγραδίου και το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε ο Ιταλός κόουτς στην αρχική του τοποθέτηση σχολίασε πως πρόκειται για "έναν όμιλο πολύ σκληρό και ισορροπημένο, όπου υπάρχουν ομάδες που έχουν πραγματικές πιθανότητες για να περάσουν στην επόμενη φάση".

Συνεχίζοντας, ο προπονητής της Σιένα στάθηκε στο γεγονός ότι πολλά μπορούν να κριθούν στις λεπτομέρειες στο TOP-16: " Γνωρίζουμε πόσο πολύ στο TOP-16 πολλά μπορούν να κριθούν σε ένα επεισόδιο ή στις λεπτομέρειες. Ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά για να παίξουμε το καλύτερο δυνατό μπάσκετ, δοκιμάζοντας να έχουμε με το μέρος μας κάποια από αυτές τις λεπτομέρειες.

Έχουμε ένα δυνατό ξεκίνημα με δύο εκτός έδρας αγώνες σε τρία ματς και στη μέση την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία θεωρητικά είναι η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μεγάλα παιχνίδια από την αρχή".

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ