ΣΙΕΝΑ

Πιανιτζάνι: "Πολύ χρήσιμος ο Ζήσης"

Πιανιτζάνι: "Πολύ χρήσιμος ο Ζήσης"

Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι έκανε ειδική αναφορά στην απόδοση του Νίκου Ζήση στη νίκη της Σιένα επί της Κρεμόνα, αλλά ξεκαθάρισε πως είναι ανάγκη η ομάδα να είναι... ομάδα από τη στιγμή που ακολουθεί και το ματς με τη Ρεάλ.

Είναι φανερό πως στο μυαλό του Πιανιτζάνι δεν βρίσκεται ο τρόπος με τον οποίο νίκησε η ομάδα του την Κρεμόνα, αλλά η σπουδαία αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης για την 2η αγωνιστική του TOP-16.

Ο Ιταλός προπονητής επισήμανε ότι πρέπει άπαντες να δώσουν το κάτι παραπάνω στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ρεάλ την ερχόμενη Τετάρτη και έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Ζήση τον οποίο χαρακτήρισε πολύ χρήσιμο στο παιχνίδι της Σιένα:

"Σ' αυτή τη φάση, ο Ζήσης μας είναι πολύ χρήσιμος, έκανε δύο πολύ καλά παιχνίδια και έδειξε σταθερότητα. Έχει μία καριέρα η οποία... μιλάει για τον ίδιο συγκεκριμένα καθώς έχει πετύχει πολλά. Όποιος τεχνικός κι αν έχει δουλέψει μαζί του μιλάει καλά γι' αυτόν γιατί πρόκειται για μία μονάδα που ξέρει να συνεισφέρει σημαντικά".

Αναφερόμενος στον τραυματισμό του ΜακΚάλεμπ και το χρόνο προσαρμογής που χρειάζεται ο Γιάριτς, ο Πιανιτζάνι σχολίασε: "Δεν είμαστε στην κατάλληλη περίοδο για να μιλάμε για τον κάθε ένα παίκτη ξεχωριστά. Είναι ανάγκη να παίζουν όλοι και η ομάδα να είναι... ομάδα αυτό το χρονικό διάστημα. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από όλους γιατί η στιγμή την οποία καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την Ρεάλ δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη".

Όσον αφορά το ματς της Τετάρτης, υποστήριξε: "Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να τα δώσουμε όλα και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό μας παιχνίδι".

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ