ΣΙΕΝΑ

Πιανιτζάνι: "Φαβορί ο Παναθηναϊκός"

Πιανιτζάνι: "Φαβορί ο Παναθηναϊκός"

Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι μίλησε για τον ημιτελικό του Final 4 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο και χαρακτήρισε το απόλυτο φαβορί για το τρόπαιο της Ευρωλίγκας

Η Εθνική Ιταλίας συγκεντρώθηκε την Δευτέρα 18/4 προκειμένου οι παίκτες της να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και ο Σιμόνε Πιανιτζάνι αναφέρθηκε και στις αναμετρήσεις της Σιένα.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της ιταλικής ομάδας μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τον Παναθηναϊκό τον οποίο θα αντιμετωπίσει η Σιένα στις 6 Μαϊου στον ημιτελικό του Final 4.

"Θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα που έχει κερδίσει την Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες υψηλής ποιότητας. Είναι σίγουρα το φαβορί. Το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού βρίσκεται εκεί για περισσότερο από δέκα χρόνια. Εμείς πάμε στην Βαρκελώνη με φιλοδοξίες και την επιθυμία να νικήσουμε", τόνισε ο Ιταλός προπονητής και συνέχισε:

"Πιστεύω πως όλα μπορούν να συμβούν. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι και να μην σκεφτόμαστε ποιον θα αντιμετωπίσουμε. Όταν πηγαίνεις στο φάιναλ φορ σημαίνει ότι έχεις πετύχει πολλά. Ειδικά για μια ομάδα σαν την Σιένα που έχει μικρότερο μπάτζετ από την Μπαρτσελόνα, την ΤΣΣΚΑ και τις δύο Τουρκικές. Αυτό δείχνει την ωριμότητα που έχουμε σαν ομάδα".

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ