ΣΙΕΝΑ

Πιανιτζάνι: "Είμαστε 12 εναντίον 12"

Πιανιτζάνι: "Είμαστε 12 εναντίον 12"
INTIME SPORTS

Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι μίλησε για το μεγάλο διπλό της Σιένα με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο και αναφέρθηκε στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα του δεν φοβάται

Ο Ιταλός προπονητής στην αρχική του τοποθέτηση επισήμανε πως το "διπλό" μέσα στο Μιλάνο έδωσε επιπλέον αυτοπεποίθηση στην ομάδα του και αυτό φάνηκε και από τη δική του απάντηση σε ερώτηση για το τι μπορεί να κάνει πλέον η Σιένα που είναι η μοναδική ιταλική ομάδα ανάμεσα στις κορυφαίες σε όλα τα σπορ, καθώς η Ίντερ αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ και η Τρεντίνο κατέκτησε το τρόπαιο στο βόλεϊ.

"Προσπαθούμε να συνεχίζουμε χωρίς να μας φοβίζει το γεγονός ότι μείναμε μόνοι μας στην Ευρώπη", είπε χαμογελαστός ο Σιμόνε Πιανιτζάνι και συνέχισε: "Πλέον έχουμε τον Παναθηναϊκό μπροστά μας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε 12 εναντίον 12".

Νωρίτερα για το εξ αναβολής παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο είχε επισημάνει: "Αποκτήσαμε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μετά από αυτή τη νίκη. Προερχόμαστε από μία δύσκολη σεζόν και αντιμετωπίσαμε την Αρμάνι σε πλήρη φόρμα.

Στο πρώτο ματς βρισκόμασταν στα μισά του Κυπέλλου και είχαμε παίξει κόντρα σε μία ομάδα με τελείως διαφορετικούς παίκτες όπως ο Φίνλεϊ και ο Βαν ντερ Σπίγκελ. Αυτή η νίκη που δίνει πολύ μεγάλη πίστη για τη συνέχεια. Και παρά το γεγονός ότι τα πλέι οφ θα είναι μία τελείως διαφορετική ιστορία, ήταν ένα καλό σημάδι αυτή η νίκη μας στο Μιλάνο.

Αυτή η περίοδος την περίοδο δεν έχουμε τη... σπιρτάδα για να παίξουμε και τα 40 λεπτά στο ρυθμό που θέλουμε. Ξεκινήσαμε καλά αλλά δυστυχώς δεν είχαμε την ανάλογη συνέχεια, κάτι που οφείλεται και στις επιλογές μου καθώς έκανα πολλές αλλαγές και έτσι η ομάδα δεν είχε ρυθμό. Στο γ' δεκάλεπτο παίξαμε πολύ καλύτερα. Παίξαμε εκπληκτική άμυνα και ήταν ένα δεκάλεπτο στο οποίο η ομάδα έδειξε ότι δεν θέλει να χάσει".

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ