ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πετρούσεβ: "Θέλω να έρθουν πολλοί περισσότεροι τίτλοι με τον Ολυμπιακό"

Πετρούσεβ: "Θέλω να έρθουν πολλοί περισσότεροι τίτλοι με τον Ολυμπιακό"
ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME SPORTS

Ο Φιλίπ Πετρούσεβ πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο ως παίκτης του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ στην Κρήτη και ευχήθηκε να φτάσει σε περισσότερες επιτυχίες με τους ερυθρόλευκους.

Στους φιλάθλους του Ολυμπιακού αφιέρωσε το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ ο Φιλίπ Πετρούσεβ μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV. Ο Σέρβος ψηλός μίλησε ακόμα για το έξτρα κίνητρο που είχαν οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζοντας στον τελικό της διοργάνωσης τον Παναθηναϊκό AKTOR, αλλά και για τους άλλους τίτλους που ελπίζει να κατακτήσει με τους Πειραιώτες.

"Ναι είναι ο πρώτος τίτλος με τον Ολυμπιακό και εύχομαι να μην είναι ο τελευταίος. Θέλω να έρθουν πολλοί περισσότεροι. Είναι υπέροχο το συναίσθημα το να κερδίζεις τον τίτλο σε ένα ντέρμπι. Δεν μπορείς να ζητήσεις για τίποτα περισσότερο. Είναι υπέροχο.

Φυσικά, κάθε φορά έχεις εξτρά κίνητρο όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό. Επειδή μας κέρδισαν την τελευταία φορά που παίξαμε, αυτή τη φορά πραγματικά θέλαμε να τους κερδίσουμε, να φέρουμε τον τίτλο στους φιλάθλους μας και να τους δείξουμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα.

Αυτό το κύπελλο είναι για εσάς. Συνεχίστε να μας υποστηρίζετε και εμείς θα συνεχίζουμε να τα δίνουμε όλα!", ανέφερε ενδεικτικά ο Πετρούσεβ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ FINAL 8 ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΑΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ