STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πέτρος Πάλμας, γενικός αρχηγός ΑΠΟΕΛ: "Δεν έχει γίνει επίσημη συζήτηση για συμμετοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα"

BASKET LEAGUE 2021-2022 /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2021-2022 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Θέση για το ενδεχόμενο συμμετοχής του ΑΠΟΕΛ στη Stoiximan Basket League πήρε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Πέτρος Πάλμας, απαντώντας στην ερώτηση του SPORT24.

Το βράδυ της Κυριακής (12/6) κυπριακό δημοσίευμα ανέφερε πως το ΑΠΟΕΛ έχει μπει σε συνεχείς συζητήσεις με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με σκοπό την εξασφάλιση άδειας - wild card που θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της Ελλάδας. Κάτι που έχει βάση, αφού έχουν ήδη γίνει εδώ και καιρό επαφές με ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ, δίχως βέβαια να υπάρχει απόφαση ή κάτι άλλο επίσημο.

Ο Πέτρος Πάλμας, λοιπόν, γενικός αρχηγός του ΑΠΟΕΛ μίλησε στο SPORT24 και δεν θέλησε να σχολιάσει πολλά. Το μόνο που ξεκαθάρισε ήταν πως "δεν έχει γίνει καμία επίσημη συζήτηση είτε με την ΕΟΚ είτε με τον ΕΣΑΚΕ".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το ΑΠΟΕΛ έχει μπροστά του τις εκλογές του συλλόγου συνεπώς το ενδιαφέρον και η προσοχή των ανθρώπων της ομάδας βρίσκεται κυρίως στην επόμενη ημέρα του ιστορικού κυπριακού συλλόγου.

Παράλληλα όμως το ενδιαφέρον για συμμετοχή στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της Ελλάδας υπάρχει, μιας και σε περίπτωση που το ΑΠΟΕΛ δεχθεί πρόσκληση και του χορηγηθεί wild card, θα προχωρήσει σε συζητήσεις. Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες από την Κύπρο κι είναι κάτι που κανείς στο ΑΠΟΕΛ δεν διέψευσε.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΚΥΠΡΟΣ ΑΠΟΕΛ ΕΟΚ ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ