STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Stoiximan Basket League: Το ΑΠΟΕΛ ψάχνεται για wild card εν όψει της επόμενης σεζόν

Stoiximan Basket League: Το ΑΠΟΕΛ ψάχνεται για wild card εν όψει της επόμενης σεζόν
INTIME SPORTS

Όπως αποκάλυψε κυπριακό δημοσίευμα, το ΑΠΟΕΛ αναζητά τρόπους προκειμένου να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League για το 2022/23, μέσω wild card. Κάτι που πράγματι ισχύει.

Την ώρα που οι ομάδες της Stoiximan Basket League τρέχουν προκειμένου να προλάβουν τις προθεσμίες και την ετοιμότητα των φακέλων τους για την αδειοδότηση εν όψει της επόμενης σεζόν, κυπριακό δημοσίευμα βάζει στο... παιχνίδι τον ΑΠΟΕΛ.

Όπως αποκάλυψε το Rebound του Cyprus Times, οι διοικούντες τον σύλλογο έχουν μπει "σε συνεχείς συζητήσεις με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με σκοπό την εξασφάλιση άδειας - wild card που θα επιτρέψει στον ΑΠΟΕΛ να αγωνιστεί στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της Ελλάδας".

Το SPORT24 είναι σε θέση να γνωρίζει πως ο ιστορικός κυπριακός σύλλογος πράγματι σκαλίζει εδώ κι αρκετό καιρό τη συγκεκριμένη υπόθεση, αναζητώντας τρόπους προκειμένου να μπει στη συζήτηση για συμμετοχή στη Stoiximan Basket League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Γι αυτό κιόλας, οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ έχουν ήδη κάνει τις σχετικές συζητήσεις τόσο με την ΕΟΚ όσο και με τον ΕΣΑΚΕ, ο οποίος έχει το δικαίωμα να δώσει τη wild card εφόσον πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις και υπάρχει αυτή η δυνατότητα (βλ. κενή θέση).

Τα βήματα προκειμένου να συμβεί αυτό όμως είναι πολλά, αφού -δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι- πρόκειται για μια ομάδα της Κύπρου. Όπως και να έχει πάντως, πρόκειται για μια ιστορία που παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, αλλά και σημαντικές προεκτάσεις.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ