EUROLEAGUE

Πετάει με προβλήματα

Πετάει με προβλήματα

Η εν Ελλάδι προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει Αναντολού Εφές (29/01, 21:45) ολοκληρώθηκε, ωστόσο τα προβλήματα παραμένουν.

Με την προπόνηση της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η σύντομη προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές. Οι Πειραιώτες θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί στο Top 16, όμως η αποστολή τους αναμένεται εξαιρετικά δύσκολη, δεδομένης και της δυναμικής του αντιπάλου.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου προπονήθηκαν, με τον Μπράιαντ Ντάνστον να μην παίρνει μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης ενώ σε πιο δυνατούς ρυθμούς συμμετείχε ο Όλιβερ Λαφαγιέτ. Αμφότεροι θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη με την "ερυθρόλευκη" αποστολή.

Κι αν για τον Αμερικανό σέντερ υπάρχουν πολλές αμφιβολίες για τη συμμετοχή του, για τον νατουλραλιζέ Κροάτη δεν ισχύει κάτι τέτοιο, μιας και θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Η αποστολή αναχωρεί στις 20:15.

Από εκεί και πέρα, σίγουρα εκτός μάχης θα είναι οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Δημήτρης Αγραβάνης, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών εδώ και αρκετό καιρό.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ