EUROLEAGUE

Πέσιτς: "Ο ΟΣΦΠ έκανε εξαιρετικό ματς"

Πέσιτς: "Ο ΟΣΦΠ έκανε εξαιρετικό ματς"
INTIME SPORTS

Στην καλή αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού στάθηκε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μετά το τέλος του αγώνα ενώ αρνήθηκε να μιλήσει για τη διαιτησία του αγώνα.

Ο προπονητής της Βαλένθια γνωρίζει πολύ καλά πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα του πλέον καθώς με απολογισμό 1 νίκη και 3 ήττες στο δεν έχει και πολλές ελπίδες πρόκρισης.

"Ο Ολυμπιακός έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι ίσως το καλύτερο της σεζόν, δεν είναι εύκολο για μας να κερδίσουμε. Θέλαμε να κερδίσουμε το πρόβλημα μας τα επιθετικά ριμπάουντ του αντιπάλου μας και το ότι παρουσιαστήκαμε διστακτικοί στις επιθέσεις πέντε εναντίον πέντε", σχολίασε ο Σέρβος προπονητής και συνέχισε:

"Στο μπάσκετ, όπως και στο μποξ, ακολουθείς την πρώτη σου απόφαση και ελπίζεις ότι αυτή θα είναι καλύτερη. Πετύχαμε 21 πόντους στον αιφνιδιασμό, αυτό είναι πολύ θετικό, όπως και οι 18 πόντοι που είχαμε από επιθετικά ριμπάουντ.

Είχαμε κάποια καλά στατιστικά και ακόμα και αυτό είναι θετικό για μια ομάδα, όπως η δική μας. Πρέπει να μάθουμε και να δουλέψουμε για να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε μια ομάδα τέτοιου επιπέδου".

Σε ερώτηση για τη διαιτησία, ο Πέσιτς σχολίασε: "Δεν μου αρέσει να μιλώ. Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός με μία άμυνα που μας δυσκόλεψε σε όλο το ματς. Δεν μπορώ να πω ότι ο αντίπαλος μας κέρδισε λόγω των διαιτητών. Υπήρχε σεβασμός στον Ολυμπιακό, αν και εμείς παίζουμε αρκετό καιρό σε αυτό το επίπεδο θα υπάρχει σεβασμός και για μας".

Οι Ισπανοί συνάδερφοι τον ρώτησαν πάντως αν θα περιμένει βοήθεια από τον Ολυμπιακό για την πρόκριση με νίκη επί της Φενέρμπαχτσε: "Ο Ολυμπιακός είναι μία σοβαρή ομάδα και δεν μπορεί να υπάρχει αμφισβήτηση για το ότι ο Ολυμπιακός όπως όλες οι ομάδες έχουν την φιλοσοφία να κερδίσουν. Για μας το σημαντικό είναι η Ζαλγκίρις. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει για να είναι πρώτος".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ