ΕΥΡΩΠΗ

Πέσιτς: "Είμαι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη"

Πέσιτς: "Είμαι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη"
FIBA.BASKETBALL

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε στο συνέδριο "The Power of Responsibility" by Bonitet όπου δήλωσε πως είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη.

Ο προπονητής της εθνικής Σερβίας, Σβέτισλαβ Πέσιτς, ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του πως είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη.

Η προπονητική αξία του πολύπειρου τεχνικού είναι αδιαμφισβήτητη, ο οποίος οδήγησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στον τελικό του MundoBasket 2023, όντας στην άκρη του πάγκου της εθνικής Σερβίας από το 2021.

"Είμαι προπονητής εδώ και 40 χρόνια, έχουν υπάρξει νίκες και ήττες, αλλά είμαι ένας προπονητής. Ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη. Όταν δεν το λέτε θα το λέω εγώ", ήταν τα λόγια του συνοδευόμενα από ένα γέλιο, σε δηλώσεις του στο συνέδριο "The Power of Responsibility" by Bonitet και πρόσθεσε:

"Για να γίνει ένας ηγέτης, ένας προπονητής επιτυχημένος, πρέπει να είναι αυθεντικός Όταν έπαιζα μπάσκετ, ο προπονητής ήρθε και μας είπε ότι ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι που έπρεπε να κερδηθεί και αυτό ήταν. Σήμερα, ο προπονητής κάνει το ίδιο και οι παίκτες λένε 'ξέρουμε πως πρέπει να παλέψουμε αλλά πως;' Το σημερινό πρόβλημα είναι ότι οι νέοι μπασκετμπολίστες ξέρουν περισσότερα και αμφισβητούν τις αποφάσεις που παίρνουν οι προπονητές περισσότερο. Για αυτό σήμερα πρέπει να ξέρεις τα πάντα και να είσαι προετοιμασμένος για κάθε ερώτηση".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ