ΕΛΛΑΔΑ

Περσίδης: "Πρόκληση η Ευρώπη, πιστεύω θα κάνουμε καλή πορεία"

Περσίδης: "Πρόκληση η Ευρώπη, πιστεύω θα κάνουμε καλή πορεία"
ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Παίκτης του Άρη με κάθε επισημότητα είναι ο Νίκος Περσίδης από το απόγευμα της Τρίτης (4/7) και ο Έλληνας φόργουορντ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των "κίτρινων".

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη έκανε ο Νίκος Περσίδης, ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά του γα τη μετακόμισή του τη Θεσσαλονίκη, ενώ ειδική αναφορά έκανε στην πρόκληση της συμμετοχής στο EuroCup.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης:

"Είναι τιμή μου και είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ιστορική ομάδα του Άρη. Θέλω πάρα πολύ να βοηθήσω την ομάδα και υπάρχει μεγάλη όρεξη και από την πλευρά μου για να πετύχουμε κάτι καλό. Υγεία να έχουμε και τα υπόλοιπα στο γήπεδο.

Ο κόουτς έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έλευσή μου. Μιλήσαμε και τα βρήκαμε από την πρώτη στιγμή και τον ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη. Σημαντικός παράγοντας είναι και η παρουσία του κόσμου, ο οποίος στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα θα παίζει και πάλι στην Ευρώπη. Αυτό είναι μία πρόκληση για κάθε παίκτη αλλά και γενικώς για όλο τον οργανισμό. Με σκληρή δουλειά, πιστεύω ότι θα κάνουμε μία καλή πορεία στο EuroCup.

Ο κόσμος του Άρη πάντα ήταν δίπλα στην ομάδα. Ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι μπορεί να γεμίζει το Παλέ σε κάθε αγώνα, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Εγώ αυτό που μπορώ να υποσχεθώ από την πλευρά μου είναι ότι θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ