EUROBASKET

Περπέρογλου: "Έχουμε πολλές λύσεις"

Περπέρογλου: "Έχουμε πολλές λύσεις"
INTIME SPORTS

Ο Στράτος Περπέρογλου εκθειάζει τις πολλές λύσεις που έχει η Εθνική Ομάδα και ο Κώστας Παπανικολάου μιλάει για τους 51π που δέχθηκε η Εθνική Ομάδα και εστιάζει την προσοχή του στην άμυνα και εν όψει Ρωσίας

Από τους κορυφαίους παίκτες της Εθνικής ο Στράτος Περπέρογλου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη, που ήρθε με χαρακτηριστική άνεση.

" Προφανώς είμαστε καλύτεροι από τη Σουηδία, αλλά όπως είδατε αν δεν παίζεις δεν ... κερδίζεις. Είχαμε την απαραίτητη σοβαρότητα όταν χρειάστηκε, ώστε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να φτάσουμε εν τέλει εύκολα στη νίκη" είπε ο 29χρονος διεθνής για να προσθέσει: " Σημασία δεν έχει ποιος παίζει καλά, άλλωστε σε μια Εθνική όπως η ελληνική υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες που μπορούν να κάνουν καλή δουλειά. Σημασία έχει να πηγαίνουμε όπως έχουμε σχεδιάσει. Βήμα-βήμα, νίκη-νίκη. Άρα, η επόμενη μέρα δεν μπορεί παρά να έχει το ματς με τη Ρωσία, που όσες ελλείψεις κι αν έχει δεν παύει να παραμένει ισχυρή..."

Παπανικολάου: "Σημαντικό οι 51 πόντοι..."

Και ο Κώστας Παπανικολάου στάθηκε στην υπόθεση συγκέντρωση: " Είναι πολύ βασικό να είσαι συγκεντρωμένος, γιατί είδατε τι συνέβη στο ματς Φινλανδίας-Τουρκίας. Κανείς δεν θα το πίστευε, αν έβλεπε τα ρόστερ των δυο ομάδων, ή θυμηθεί την ιστορία τους. Γι αυτό πρέπει να υπάρχει 100% συγκέντρωση και να δουλεύεις όλο το σαραντάλεπτο. Εμείς το κάναμε, με εξαίρεση τα πρώτα τρία λεπτά".

Είπε ακόμη ο "Παπ" "Το σημαντικό δεν είναι οι 79π που βάλαμε, αλλά οι 51 που δεχθήκαμε. Από την άμυνα κερδίζονται όλα τα κρίσιμα ματς. Σε αυτό το κομμάτι πρέπει να είμαστε συνεπείς και συγκεντρωμένοι. Η επίθεση θα έρθει καθώς θα βρούμε τον ρυθμό μας και όπως ξέρουμε πολύ καλά στην ομάδα υπάρχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά"

Όσο για το ματς με τη Ρωσία; "Έχουμε κάποιες ώρες να ξεκουραστούμε, να προετοιμαστούμε ανάλογα και να κυνηγήσουμε τον στόχο που έχουμε θέσει. Νίκες σε όλους τους αγώνες, ώστε να πάμε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην επόμενη φάση".

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ