ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι bwin: Το ελληνικό μπάσκετ συνεχάρη την ομάδα του Σπανούλη για την πρόκρισή του στο Final Four του BCL

Περιστέρι bwin: Το ελληνικό μπάσκετ συνεχάρη την ομάδα του Σπανούλη για την πρόκρισή του στο Final Four του BCL
BASKETBALLCL

Το Περιστέρι bwin πανηγύρισε μία σπουδαία πρόκριση στο Final Four του Basketball Champions League και το ελληνικό μπάσκετ συνεχάρη την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη για την επιτυχία της.

Το Περιστέρι bwin έζησε μία ιστορική βραδιά στη Γερμανία, καθώς προκρίθηκε στο Final Four του Basketball Champions League.

Η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ και ομάδες της Stoiximan Basket League έσπευσαν να συγχαρούν την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη για την επιτυχία της, αναγνωρίζοντας το μέγεθος της πρόκρισης των κυανοκίτρινων στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Το μήνυμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας: "Θερμά συγχαρητήρια στον Βασίλη Σπανούλη και στο Περιστέρι bwin για την πρόκριση στο Final Four του Basketball Champions League".

Η ανάρτηση του ΕΣΑΚΕ: "Συγχαρητήρια στο Περιστέρι bwin για την πρόκριση στο Final Four του Basketball Champions League που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι (26-28/4). Ευχόμαστε στον Βασίλη Σπανούλη και τους παίκτες του να φτάσουν μέχρι την κατάκτηση του τίτλου".

Εκτός από την ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ, υπήρξαν και μερικές ελληνικές ομάδες που θέλησαν να ευχηθούν στο Περιστέρι bwin για την επιτυχία του.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR απάντησε κάτω από τη δημοσίευση του Περιστερίου bwin, γράφοντας "Congratulations", ενώ αντίστοιχα το Μαρούσι έγραψε συγχαρητήρια.

Τις δικές τους ευχές έστειλαν και οι Κολοσσός Ρόδου και Προμηθέας Πάτρας.

Το μήνυμα των Ροδιτών: "Συγχαρητήρια στο Περιστέρι bwin για την πρόκρισή του στο Final Four του BCL. Τους ευχόμαστε Καλή Επιτυχία".

Η ανάρτηση του Προμηθέα: "Ο Οργανισμός του Προμηθέα Πάτρας συγχαίρει την ομάδα του Περιστερίου bwin για την πρόκριση και εύχεται καλή επιτυχία στο Final 4 του Basketball Champions League".

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θέλησε να εφράσει και εκείνος από τη μεριά του τις ευχές του στο Περιστέρι bwin για την επιτυχία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Περιστέρι bwin συνεχίζει να κάνει βήματα προόδου τη φετινή σεζόν, πανηγυρίζοντας το βράδυ της Τρίτης 16 Απριλίου την πρόκριση στο Final Four του BCL για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η υπέρβαση της πρόκρισης στα προημιτελικά (παρά το γεγονός πως ξεκίνησε το Top 16 με τρεις σερί ήττες) ήταν απλά η αρχή για την ομάδα των δυτικών προαστίων, η οποία συγκαταλέγεται για το 2023/24 μεταξύ των τεσσάρων κορυφαίων του Basketball Champions League.

Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Γιαννάκης, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλοι στον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης συγχαίρουν θερμά τον Βασίλη Σπανούλη και όλο το επιτελείο του Περιστερίου bwin για τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας στα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Ο Βασίλης Σπανούλης σε άριστη συνεργασία με τον Κώστα Χαραλαμπίδη, τον Χαράλαμπο Σκουζή, τον Κωνσταντίνο Ηλιάδη και όλα τα μέλη του επιτελείου έφεραν στην Ελλάδα ακόμη μια επιτυχία σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, αποδεικνύοντας πως η χώρα μας ανήκει στην ελίτ!"

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN BASKETBALL CH. LEAGUE ΕΟΚ ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ