ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι bwin: Η απόδειξη της εξέλιξης

Περιστέρι bwin: Η απόδειξη της εξέλιξης
@BASKETBALLCL

Το Περιστέρι bwin πάει να κάνει αυτό που μέχρι πριν από λίγες ημέρες έμοιαζε ακατόρθωτο. Να τρυπώσει στην οκτάδα του Basketball Champions League. Η σημασία των δομών, η πίστη στο πλάνο και η διαρκής άνοδος.

Η αλήθεια είναι πως αυτό που πέτυχε το Περιστέρι bwin το βράδυ της Τετάρτης 13 Μαρτίου ξεπερνούσε το... αναμενόμενο. Οι κυανοκίτρινοι ταξίδεψαν στην Ουγγαρία για τον αγώνα με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, έχοντας δύο δεδομένα: α) το εξαιρετικά δύσκολο κομμάτι της επικράτησης, και β) την γνώση πως η ήττα θα σήμαινε αυτόματα τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Basketball Champions League.

Όπερ και σημαίνει πως σε πνευματικό επίπεδο, οι απαιτήσεις ήταν πολύ υψηλές για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, η οποία όμως μπήκε στο παρκέ με τη λογική του "take no prisoners". Με έμφαση στην άμυνα από το πρώτο λεπτό, δίχως να δώσει το οτιδήποτε εύκολο στον αντίπαλο, δημιούργησε τέτοιες συνθήκες στην αναμέτρηση, που μετέφερε το μήνυμα στην απέναντι πλευρά περί του ποιος είναι το αφεντικό.

Έτσι, έφτασε σε μια επιβλητική νίκη που της έδωσε το δικαίωμα να ελπίζει βάσιμα πλέον στην πρόκριση. Αρκεί να επιβληθεί της Τενερίφης, αναμένοντας παράλληλα τα... ευχάριστα από την Σμύρνη, όπου η Καρσίγιακα θα υποδεχθεί τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Πέραν των αριθμών (σημαντικοί κι αυτοί), αξίζει να σημειώσουμε κάτι που αφορά στην πορεία του Περιστερίου bwin στη φετινή διοργάνωση. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έκανε το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι, ούσα πλέον σε σημείο -από το πουθενά, αν σκεφτεί κανείς πως ξεκίνησε με τρεις σερί ήττες στο Top 16 του BCL- να απέχει... ένα βράδυ από την πρόκριση στην οκτάδα.

Τα θηρία του BCL και το οργανόγραμμα

Κι όλα αυτά απέναντι σε ομάδες με πολλαπλάσιο ετήσιο προϋπολογισμό, με παίκτες που κοστίζουν πολλά περισσότερα από αυτούς που βρίσκονται φέτος στο "Ανδρέας Παπανδρέου". Κάτι που αποδεικνύει το ορθόν του σχεδιασμού και της λειτουργίας του Περιστερίου bwin, το οποίο -εκτός αυτού- έχει εδραιωθεί κι ως η τρίτη καλύτερη ομάδα της Stoiximan Basket League.

Για να πετύχει άλλωστε ένας οργανισμός, μείζονα ρόλο παίζει (και) η συνεργασία ανάμεσα στη διοίκηση και το αγωνιστικό τμήμα. Από τον πρώτο ως τον τελευταίο, προκειμένου ό,τι σχεδιάζεται επί χάρτου να αποτυπώνεται στο παρκέ.

Το Περιστέρι bwin τα έχει καταφέρει, γι αυτό συνεχίζει να προοδεύει, να εξελίσσεται και να είναι σε θέση να κυνηγάει την πρόκριση στην οκτάδα του Basketball Champions League.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN BASKETBALL CH. LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ