BASKETBALL CH. LEAGUE

Τι χρειάζονται Προμηθέας και Περιστέρι για να προκριθούν στα προημιτελικά του Basketball Champions League

Ο Βασίλης Σπανούλης
Ο Βασίλης Σπανούλης INTIME

Ακόμη και με ήττα από την ΑΕΚ Betsson μπορεί να προκριθεί στα προημιτελικά του Basketball Champions League ο Προμηθέας. Συνδυασμό αποτελεσμάτων θα χρειαστεί το Περιστέρι bwin.

Η πέμπτη αγωνιστική του TOP-16 στο Basketball Champions League ολοκληρώθηκε, με τον Προμηθέα και το Περιστέρι bwin να βρίσκονται σε τροχιά πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι Πατρινοί είχαν την ευκαιρία να καθαρίσουν, ηττήθηκαν όμως στο γήπεδό τους από την Χάποελ Χολόν. Κράτησαν ωστόσο τη διαφορά (έχασαν με έναν, είχαν νικήσει με εννέα εκτός έδρας) και με θετικό αποτέλεσμα στα Άνω Λιόσια απέναντι στην ΑΕΚ Betsson (20/3) θα πετύχουν τον στόχο τους. Διαφορετικά, θα ελπίζουν σε εντός έδρας ήττα της Χάποελ Χολόν από την Μούρθια, για να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Το Περιστέρι, από την άλλη, θριάμβευσε στην Ουγγαρία απέναντι στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, έφτασε τις δύο σερί νίκες μετά από το 0-3 στο ξεκίνημα του TOP-16 και χρειάζεται εντός έδρας νίκη επί της Τενερίφης (19/3) και ήττα των Ισραηλινών στη Σμύρνη απέναντι στην Καρσίγιακα ώστε με ρεκόρ 3-3 να πιάσουν την Χάποελ (έχουν τη διαφορά) και να προκριθούν ως 2οι του ομίλου.

Στα προημιτελικά οι πρώτες των ομίλων του TOP-16 θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας, σε σειρές best-of-three (προκρίνεται η ομάδα που θα πάρει δύο νίκες). Στη συνέχεια οι τέσσερις φιναλίστ θα μπουν σε Final Four που θα γίνει τον Μάιο, με τους ημιτελικούς Παρασκευή και τους τελικούς Κυριακή.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ