ΠΑΟΚ

Περιμένουν συνολική δραστηριοποίηση...

Περιμένουν συνολική δραστηριοποίηση...
INTIME SPORTS

Το ενδιαφέρον από το εξωτερικό, οι κάτοχοι διαρκείας που θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια για το ματς με τα Τρίκαλα και η... κινητικότητα που περιμένουν στον ΠΑΟΚ να υπάρξει στο "Παλατάκι" όσον αφορά τις κάρτες εισόδου

O Mπάνε Πρέλεβιτς έκανε σαφές πως πρέπει να πουληθούν 5.000 εισιτήρια στο ματς με τα Τρίκαλα προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα στη καθημερινότητα της ΚΑΕ (δηλαδή στη λειτουργία της) και το μυαλό όλων στην ομάδα είναι λογικό να είναι σε αυτό το θέμα.

Από το εξωτερικό υπάρχει ενδιαφέρον και γενικά οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν ευαισθητοποιηθεί. Μάλιστα ένας φίλος των "ασπρόμαυρων" από την Αυστραλία, όπως λένε από τον "Δικέφαλο", θέλησε να πάρει πέντε εισιτήρια προκειμένου να βοηθήσει.

Από εκεί και πέρα και οι κάτοχοι διαρκείας δείχνουν το ενδιαφέρον τους προκειμένου να αγοράσουν εισιτήρια. Επί της ουσίας δηλαδή τόσο αυτοί που έχουν εξασφαλισμένη θέση (κάτοχοι διαρκείας) όσο και εκείνοι πως δεν θα δουν τον αγώνα από κοντά (δηλαδή αυτοί που είναι στο εξωτερικό) έχουν εαισθητοποιηθεί.

Και πλέον στον ΠΑΟΚ περιμένουν από τον υπόλοιπο κόσμο να κάνει το ίδιο... Θέλουν να δουν κινητικότητα στο γήπεδο προκειμένου να πάρει εισιτήρια για το ματς (ουσιαστικά δηλαδή από τον ΠΑΟΚ περιμένουν στήριξη από αυτούς που ούτε έχουν εξασφαλισμένη θέση όπως οι κάτοχοι, ούτε που θα πάρουν εισιτήριο για μια απλή βοήθεια όπως από το εξωτερικό) και ήδη σήμερα (24/2) βρέθηκαν στο "Παλατάκι" κάποιοι φίλαθλοι για να πάρουν κάρτες εισόδου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ