ΑΡΗΣ

Πενταμελής επιτροπή λύσης με Τζεβελέκη

Πενταμελής επιτροπή λύσης με Τζεβελέκη
INTIME SPORTS

Για περισσότερες από τέσσερις ώρες διήρκεσε η συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας για το διοικητικό μέλλον της ΚΑΕ Άρης.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε ξεκινήσει το απόγευμα για το διοικητικό μέλλον της ΚΑΕ Άρης.

Μία συνάντηση στην οποία μετείχανε όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς ενώ η πρόταση που έπεσε στο τραπέζι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο έχει να κάνει με την σύσταση πενταμελούς επιτροπής με παρόντα τον Θανάση Τζεβελέκη.

Εκτός από τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης τα υπόλοιπα μέλη της θα προέρχονται από την ΓΕΝΕΣΙΣ, τον ΑΣ Άρης, την ΣΑΡΙΣΑ και την Λέσχη Φίλων Άρη.

Όπως γίνεται φανερό στην συγκεκριμένη επιτροπή, με την ιδέα όσον αφορά την δημιουργία της να έριξε στο τραπέζι το μέλος της ΓΕΝΕΣΙΣ Ντίμης Παπαϊωάννου, δεν θα συμμετάσχει ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης.

Συγκεκριμένα στην χθεσινή συνάντηση συμμετείχανε ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη Γιάννης Γρανούζης παρόντος και άλλων μελών της, μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ και πιο συγκεκριμένα οι κ.κ. Παπαϊωάννου, Πόππης, Πουλιτσίδης, Τουρσουτζιάν, ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Γιάννης Δαμιανίδης, ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης και εκ των μετόχων της Θανάσης Τζεβελέκης, ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Νίκος Παπαδόπουλος και ο γενικός γραμματέας και πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης Λευτέρης Αρβανίτης.

Αντικείμενο της συζήτησης δεν μπορούσε να είναι η επόμενη μέρα της ΚΑΕ Άρης μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στην οποία δεν θα συμμετέχει ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, σύμφωνα πάντα με το ότι συζητήθηκε χθες. Κάτι που εκφράστηκε και από τους παρευρισκόμενους αλλά και από τον ίδιο που φέρεται να τόνισε: «Θέλω να φύγω τρέχοντας», θέτοντας ωστόσο την δική του προϋπόθεση με αυτήν να μην έγινε ιδιαίτερα αποδεκτή.

Ακόμη έγινε συζήτηση για το τι μέλλει γενέσθαι με την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση στην ΚΑΕ Άρης με τον πρόεδρό της να ξεκαθάρισε πως με τα χρήματα που αναμένει να μπούνε στα ταμεία από τις συμφωνίες της φετινής αγωνιστικής περιόδου δεν απέκλεισε να υπάρξει κάποιο άνοιγμα. Κι όπως ήταν επόμενο δεν θα μπορούσε να μην δεν γίνει αναφορά και με την αποχή του προηγούμενου διημέρου των παικτών από τις προπονήσεις της ομάδας.

Όσο για τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης φέρεται να ανέφερε πως έχει έρθει σε επαφή με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ. Σύμφωνα δε με πληροφορίες τόνισε ενώπιον όλων πως του έχει πει ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γίνει και πάλι ερασιτεχνικό.

Σχετικά με τον ρόλο της πενταμελούς επιτροπής που είναι να δημιουργηθεί και να πιάσει δουλειά με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου; Στόχος της θα είναι ένας και μόνος. Να γίνει σε στυλ ΣΑΡΙΣΑ. Ο καθένας δηλαδή από αυτήν που θα την αποτελούνε θα κληθεί να βρει 5-10 που θα θελήσουνε να επενδύσουνε στην νέα προσπάθεια όπου σύμφωνα με την χθεσινή κουβέντα δεν θα συμμετέχει ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης.

Τέλος κι όσον αφορά την αυριανή γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Άρη που θα πραγματοποιηθεί στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο; Σε αυτήν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πρόκειται να τοποθετηθεί ο Θανάσης Τζεβελέκης τονίζοντας την λογική που αποφασίστηκε στην χθεσινή συνάντηση.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ