ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Πεναρόγια: "Περήφανος για το παιχνίδι μας, είχαμε πρόβλημα στη ρακέτα με Μήτογλου και Λεσόρ"

Πεναρόγια: "Περήφανος για το παιχνίδι μας, είχαμε πρόβλημα στη ρακέτα με Μήτογλου και Λεσόρ"
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Στη ζημιά που έκαναν οι Ματίας Λεσόρ και Ντίνος Μήτογλου στάθηκε ο Χοάν Πεναρόγια μετά την ήττα της Μπασκόνια από τον Παναθηναϊκό.

Η Μπασκόνια έκανε κατάθεση δυνάμεων στο ΟΑΚΑ, αγωνιζόμενη μόνο με 8 παίκτες απέναντι στον Παναθηναϊκό, που είχε περισσότερες λύσεις και σε εξαιρετικό βράδυ τους Ματίας Λεσόρ - Ντίνο Μήτογλου. Ο Χοάν Πεναρόγια δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα του, ενώ εστίασε στη διαφορά που υπήρχε στη ρακέτα.

"Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη. Συγχαρητήρια όμως και στην ομάδα μου, το επιτελείο, τους γιατρούς γιατί είχαμε προβλήματα πριν από το ματς, αλλά φανήκαμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Τα τελευταία 10΄, δεν τα καταφέραμε, χρειαζόμασταν περισσότερη ενέργεια. Στη διάρκεια όλου του ματς είχαμε πρόβλημα στη ρακέτα με τον Μήτογλου και τον Λεσόρ, ενώ δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ.

Είμαι όμως περήφανος για το παιχνίδι μας. Νομίζω ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στην τελευταία περίοδο κάναμε 2-3 συνεχόμενα λάθη και ο Παναθηναϊκός πήρε αυτοπεποίθηση για να κερδίσει το παχνίδι, όμως στο φινάλε το πρόβλημά μας απέναντι στους ψηλούς και τα ριμπάουντ ήταν αυτά που μας στοίχισαν. Έπαιξε ρόλο η δική μας κούραση, αλλά και η ψυχολογία του Παναθηναϊκού στο τέλος. Φάνηκε στο φινάλε η κούραση του Σεντεκέρσκις και του Μάνιον", ανέφερε ενδεικτικά ο τεχνικός της Μπασκόνια.

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ