STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Τονώνει την αυτοπεποίθηση μας"

Πεδουλάκης: "Τονώνει την αυτοπεποίθηση μας"
INTIME SPORTS

Απόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη επί του Ικάρου και το 2/2 στο πρωτάθλημα παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης για τη νίκη της ομάδας επί του Ικάρου, αλλά και το 2/2 στο πρωτάθλημα.

" Είναι μια σημαντική νίκη, την οποία πήραμε χάρη στην άμυνα μας. Δεν έχουμε τους δύο σέντερ μας, αλλά στηριχθήκαμε στην ομαδική μας άμυνα", τόνισε ο Πεδουλάκης και συνέχισε:

" Ξέραμε ότι αν ελέγχαμε τα ριμπάουντ θα παίρναμε τη νίκη. Οι τρεις άσοι μας πήραν 14 ριμπάουντ, νούμερο πολύ σημαντικό για το ματς. Αυτή η νίκη θα τονώσει την αυτοπεποίθηση μας, ιδίως νεαρών παιδιών σαν τον Παπαντωνίου και τον Γιαννόπουλο".

Λυκογιάννης: "Θυμός και απογοήτευση..."

Από την πλευρά του, ο Άρης Λυκογιάννης δήλωσε: " Δύο συναισθήματα. Το ένα είναι θυμός και το άλλο απογοήτευση. Ο θυμός γιατί έχουμε τελείως διαφορετική εικόνα από αυτή που μπορούμε να έχουμε ως ομάδα, βάσει δουλειάς. Με σκληρή άμυνα για 5-6 λεπτά επιστρέψαμε από μεγάλη διαφορά. Υπάρχει ταλέντο για κάποιο λόγο δεν υποτάσσεται στο "εμείς". Βγαίνει το "εγώ" από πάνω. Χάσαμε την επαφή, όταν παίκτες προσπαθούσαν να βρουν καλάθι μόνοι τους, όχι μέσα από ομαδική δουλειά. Έτσι, χάσαμε και την αυτοσυγκέντρωση μας.

Το άγχος μας κατέβαλε, εξ ου και χάσαμε τόσα ελεύθερα σουτ. Η φροντ λάιν μας δεν είχε μεγάλη διαφορά από εκείνη του Περιστερίου. Είναι ανέτοιμος ο Μπέινς. Ο Κουμπούρας δε μπορεί πάνω από 15 λεπτά, λόγω έλλειψης φυσικής κατάστασης. Αυτά δεν είναι δικαιολογία. Παίζεις για να καλύψεις και αυτούς που λείπουν. Είμαστε νέα ομάδα, με πολλούς νέους παίκτες που πρέπει να μάθουν να παίζουν για σήμα που υπάρχει στη φανέλα. Το 0-2 οφείλεται στην έλλειψη πάθους και καθαρού μυαλού και ομαδικότητας".

Στη συνέχεια πρόσθεσε: " Αποχωρεί πρόεδρος... Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους παικτών, αν και μετά την ανακοίνωση του προέδρου υπήρξε ενημέρωση και τι σημαίνει για την ομάδα μας. Είχα μαζί του επαφή, ήμουν γνώστης. Έχει να κάνει με τη βοήθεια, το σεβασμό και την όλη αντιμετώπιση που παίρνει αυτό το σωματείο από το Δήμο που εκπροσωπεί. Είμαστε μακριά από τη φυσική έδρα, δίνουμε ενοίκιο σε γήπεδο όπου οι υπάλληλοι είναι τρεις μήνες απλήρωτοι. Όπως έκλεισε το κολυμβητήριο δίπλα, μπορεί να κλείσει και αυτό, παρότι εμείς πληρώνουμε ενοίκιο. Ανήκει στη ΓΓΑ και δεν έχει διοίκηση (σ.σ. Διοικηση Αγίου Κοσμά)".

Ο Βαγγέλης Καράμπουλας ανέφερε: " Για 35 λεπτά ήμασταν εκτός κλίματος αγώνα, τραγικοί σε άμυνα και επίθεση. Αν βάζεις 55 πόντους στην έδρα σου, δε νομίζω πως μπορείς να διεκδικήσεις πολλά. Είναι ήττα εκτός προγράμματος. Χρειάζεται σκληρή δουλειά για να νικήσουμε εκτός έδρας ματς, για να ρεφάρουμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ