ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Πεδουλάκης: "Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο"

Πεδουλάκης: "Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο"

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του η οποία ξεκαθάρισε πως σέβεται τους αντιπάλους της και πάνω από όλους τον εαυτό της

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα του Περιστερίου με τον Ίκαρο Καλλθέας, ο Έλληνας προπονητής μίλησε για την βελτίωση της άμυνας της ομάδας του.

Αυτή ήταν άλλωστε που βοήθησε και στην ανατροπή του σκηνικού και έφερε το Περιστέρι σε ρόλο οδηγού στο β' ημίχρονο.

"Το μακρύτερο ταξίδι ξεκινά από το πρώτο βήμα. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και ειδικά στην άμυνα. Οι παίκτες μου θεώρησαν πως θα βρουν ρυθμό μέσα από την επίθεση. Δώσαμε πολλές δεύτερες επιθέσεις ειδικά στο πρώτο ημίχρονο", τόνισε ο Αργύρης Πεδουλάκης και συνέχισε:

Στο δεύτερο ημίχρονο δυναμώσαμε την άμυνά μας. Πρέπει να αντιδράμε καλύτερα όταν παίρνουμε μεγάλες διαφορές. Αυτό θα βελτιωθεί. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο αλλά πρώτα από όλα σεβόμαστε τον εαυτό μας".

Από την πλευρά του ο Γιώργος Τσιάκος υποστήριξε: "Έπρεπε να κερδίσουμε το άγχος και να βάλουμε στο παιχνίδι μας τα στοιχεία που δουλεύουμε εδώ και καιρό. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη, αλλά στο δεύτερο βελτιωθήκαμε, πήραμε διαφορά και παίξαμε πιο ελεύθερα".

Λυκογιάννης: "Ήμασταν ανταγωνιστικοί"

Παρά την ήττα της ομάδας του, ο Άρης Λυκογιάννης στάθηκε στην προσπάθεια των παικτων του: "Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μας. Παίξαμε δίχως τους Καλαμπόκη και ΜακΑλάρνι και ήμασταν ανταγωνιστικοί.

Στα πρώτα επτά λεπτά του τρίτου δεκαλέπτου ανοίξαμε αδικαιολόγητα την άμυνά μας, δεν αντιμετωπίσαμε σωστά τα πικ εν ρολ και σφυρίχτηκαν πολύ εύκολα και γρήγορα εις βάρος μας φάουλ".

Τέλος, ο Βαγγέλης Καράμπουλας ο οποίος ήταν πολύ θετικος τελειώνοντας το ματς με 12 πόντους σχολίασε: " Δείξαμε διάθεση και πάθος. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν 100% σε όσα μας ζήτησε ο προπονητής. Στην τρίτη περίοδο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας.

Το Περιστέρι πήρε διαφορά και την κράτησε μέχρι το τέλος. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε για να μείνουμε στην κατηγορία".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ