ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πεδουλάκης: "Πετύχαμε μεγάλα σουτ"

Πεδουλάκης: "Πετύχαμε μεγάλα σουτ"
INTIME SPORTS

Στα μεγάλα σουτ που πέτυχαν οι παίκτες του στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης ο οποίος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κοντρολάρει το ρυθμό παρά τους τραυματισμούς

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του από τη νίκη του Παναθηναϊκού με σκορ 71-69 επί της Καντού.

Παράλληλα, ο Έλληνας προπονητής στάθηκε και στη θέληση των παικτών του για το "διπλό", καθώς ήταν εμφανής σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

"Νομίζω ότι το σημαντικό απόψε ήταν ο τρόπος με τον οποίο πήραμε τη νίκη. Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα. Ειδικά μέσα στο καλάθι απουσίαζαν αρκετοί παίκτες. Ουσιαστικά είχαμε μόνο τον Λάσμε, αφού και ο Τσαρτσαρής έκανε ένεση για να παίξει", τόνισε ο Πεδουλάκης και συμπλήρωσε:

"Τα παιδιά έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό. Στο τέλος η πίεση μεταφέρθηκε στην Καντού και πήραμε σπουδαία νίκη. Χρειάστηκε να αλλάξουν παίκτες θέση. Ο Ματσιούλις πήγε στο τέσσερα, ο Διαμαντίδης στο τρία. Νομίζω η αποψινή νίκη δείχνει το «θέλω» που είχαν τα παιδιά να νικήσουν. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που δεν έχει χάσει αγώνα που δεν έχει πολεμήσει. Οι παίκτες είναι παίκτες που προσπαθούν μέσα από την άμυνα και την αλληλοβοήθεια για να είναι στο παιχνίδι".

Σε ότι αφορά την παρουσία των Μπράμος και Μπανκς δήλωσε: "Το πιο σημαντικό στη στατιστική του Μπράμος είναι τα εννέα ριμπάουντ. Είχαμε ένα πρόβλημα στο σουτ και εκεί μας βοήθησε. Ο Μπανκς έδειξε ότι έχει προσωπικότητα και μπορεί να βοηθήσει. Απέναντί μας είχαμε μια ομάδα που χτίζεται χρόνια. Ο χρόνος είναι ένα στοιχείο που χρειαζόμαστε. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Σήμερα είχαμε το χαρακτήρα για να δείξουμε ότι μπορούμε να περάσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ