STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Ο Άρης θα επιβραβευθεί"

Πεδουλάκης: "Ο Άρης θα επιβραβευθεί"
INTIME SPORTS

Στο β' ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έπαιξε πιο έξυπνα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αργύρη Πεδουλάκη, φτάνοντας εύκολα στην τελική επικράτηση. Ενοχλήσεις στη γάμπα ο Γκιστ

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός έδωσε εύκολα ριμπάουντ και δεύτερες επιθέσεις στον Άρη στο α' ημίχρονο, όμως στο δεύτερο κατάφερε να παίξει πιο έξυπνα...

Παράλληλα, συνεχάρη τον Άρη για το "μοντέλο" που ακολουθεί και τόνισε πως αυτό θα επιβραβευθεί σε βάθος χρόνου.

"Ο Άρης προσπάθησε να βγάλει ενέργεια, το κάνει απʼ την αρχή της σεζόν, βγάζει και υγεία, κάνει μια εξαιρετική επιλογή, θα επιβραβευθεί αυτό σε βάθος χρόνου", σχολίασε ο Αργύρης Πεδουλάκης και συνέχισε:

"Εμείς στο πρώτο ημίχρονο δίναμε εύκολα ριμπάουντ και δεύτερες επιθέσεις στον Άρη που έπαιζε με πάθος. Στο δεύτερο παίξαμε λίγο πιο έξυπνα. Ο Γκιστ είχε πρόβλημα με τη γάμπα του, δε θέλαμε να πιέσουμε και τον Ούκιτς. Δε μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του κ. Γιαννακόπουλου για το ποδόσφαιρο, δεν γνωρίζω άλλωστε τι γίνεται".

Αγγέλου: "Δεν καταφέραμε το στόχο μας"

Ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν πέτυχε το στόχο της: "Εμείς είχαμε βάλει σαν στόχο στην επίθεση μας να βάλουμε 70 πόντους. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει σε «σετ» παιχνίδι για να πάει πιο ξεκούραστα εγκεφαλικά στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα.

Δεν καταφέραμε τον στόχο μας, δείχνουν τα παιχνίδια αυτά την απόσταση που υπάρχει και θα πρέπει να μάθουμε να τη χρησιμοποιήσουμε για τα επόμενα παιχνίδια. Δεν έβαλα τον Σαρικόπουλο στο δεύτερο ημίχρονο γιατί ο κ. Πεδουλάκης δεν έβαλε τον Μπατίστ. Εμείς θέλουμε και πρέπει να μαθαίνουμε απʼ τους μεγάλους".

Τέλος, ο Ζήσης Σαρικόπουλος υπογράμμισε: "Ο κόουτς μας έδωσε κάποιες οδηγίες αλλά δυστυχώς είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα εξαιτίας της πολύ καλής αμυντικής λειτουργίας του όταν ήταν στο γήπεδο μια πολύ αθλητική πεντάδα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μις ματς. Παλέψαμε όσο μπορούσαμε".

Σε ερώτηση για τον εαυτό του και την απόδοση του απάντησε: "Είναι μια νέα αρχή για μένα αλλά θα ήμουν καλύτερα αν είχα διάρκεια στην απόδοση μου. Νιώθω καλά, πιστεύω στον εαυτό μου και θα συνεχίσω να δουλεύω".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ